Trek Checkpoint

heckpoint-sarjan pyörät ovat kuin kotonaan asvaltilla, soralla ja vähän tien ulkopuolellakin. Pyörät on varustettu levyjarruin, rengastilaa riittää leveämmällekin kuvioidulle kumille, rungot ovat mallista riippuen hiilikuitua tai alumiinia, mutta kaikki suunniteltu mukaviksi, kevyiksi ja nopeiksi matkakumppaneiksi koko päivän kestäville eeppisille pyörälenkeille.

Checkpoint AL 3

Checkpoint AL 3 on monipuolinen pyörä joka on kotonaan niin hiekkateillä, pyöräretkillä kuin työmatkallakin. Pyörä on varustettu 2×9-vaihteisella Shimano Sora -vaihdesarjalla ja mekaanisilla levyjarruilla. Runko on kevyttä Alpha 200 –sarjan alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua.

Checkpoint AL 4

Checkpoint AL 4 on monipuolinen gravel-pyörä joka on kotonaan niin hiekkateillä, pyöräretkillä kuin työmatkallakin. Pyörä
on varustettu luotettavalla 2×10-vaihteisella Shimano Tiagra -vaihdesarjalla ja hydraulisilla levyjarruilla. Runko on kevyttä
Alpha 200 -sarjan alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua.

Checkpoint ALR 4

Checkpoint ALR 4 on alumiininen gravel-pyörä, jolla on hintaansa nähden uskomaton suorituskyky. Se on luotu sora- ja hiekkateiden vaatimuksiin mutta sopii täydellisesti myös työmatkoille ja muuhun arkipyöräilyyn sekä kuntoajotapahtumiin. Tämän pyörän monikäyttöisyys tekee siitä ihanteellisen pyörän seikkailuihin kaikilla teillä. Pyörässä on täysi Shimano Tiagra 4700-sarjan osasarja, 12mm läpiakselit edessä ja takana sekä täysin hydrauliset RS505 flat mount -levyjarrut.

Checkpoint ALR 5

heckpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. Se soveltuu korkealaatuisen rakenteensa ansiosta pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin rosoisimmillakin sorateillä. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten.

Checkpoint SL 5

Checkpoint SL 5 on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän myötäilevyyttä epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään.

Naisten Checkpoint WSD-mallisto

Checkpoint ALR 4 WSD

Checkpoint ALR 4 WSD on naisten alumiininen gravel-pyörä, jolla on hintaansa nähden uskomaton suorituskyky. Se on luotu sora- ja hiekkateiden vaatimuksiin mutta sopii täydellisesti myös työmatkoille ja muuhun arkipyöräilyyn sekä kuntoajotapahtumiin. Tämän pyörän monikäyttöisyys tekee siitä ihanteellisen pyörän seikkailuihin kaikilla teillä. Pyörässä on täysi Shimano Tiagra 4700-sarjan osasarja, 12mm läpiakselit edessä ja takana sekä täysin hydrauliset RS505 flat mount -levyjarrut. Pyörän kontaktipisteet on suunniteltu erityisesti naisille sopiviksi.

Checkpoint ALR 5 WSD

Checkpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. Se soveltuu korkealaatuisen rakenteensa ansiosta pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin rosoisimmillakin sorateillä. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten. Pyörän kontaktipisteet on suunniteltu erityisesti naisille sopiviksi.
Takaisin ylös