Trek Roscoe

Roscoe on 27,5+ -koon trail-tyyppinen jäykkäperämaasturi jolla on hauska ajaa maastopyöräilypoluilla. Jokaiseen sarjan malliin on valittu osat jotka auttavat uusia kuskeja kasvattamaan itseluottamustaan ja mahdollistavat hauskanpidon traililla myös kokeneemmille kuskeille. Pitävät plussakoon renkaat, laadukkaat osat ja mutkikkaille poluille suunniteltu runko tekevät sarjan pyöristä täydellisiä vaihtoehtoja maastopyöräilyn harrastajille.

Roscoe 6

Roscoe 6 tarjoaa ihanteellisen keinon maastopyöräilyn aloittamiseen uusille harrastajille, jotka haluavat pitää hauskaa poluilla. Siinä on vakaat, luottamusta herättävät plussakoon renkaat, töyssyjen ja juurien iskuja vaimentava joustohaarukka, laajan vaihdevalikoiman tarjoava voimansiirto sekä leikkisään ajoon sopiva runkogeometria, joka pitää pyörän hallinnan helppona teknisillä poluilla ja kiemurtelevalla singletrackillä.

Roscoe 7

Roscoe 7 on semiläskeillä renkailla varustettu jäykkäperäinen. Luottamusta herättävät semiläskit 27,5+-koon renkaat, laadukas joustohaarukka ja helppokäyttöinen 1x-voimansiirto tekevät Roscoe 7:stä riittävän vakaan aloitteleville maastopyöräilijöille ja tarpeeksi leikkisän, jotta kokeneimmatkin revittelijät saavat sillä hymyn huulilleen.

 

Roscoe 8

Roscoe 8 on jäykkäperäinen maastopyörä, joka sopii kaikille, jotka haluavat pitää kunnolla hauskaa maastopoluilla. Semiläskit 27.5+-renkaat, 1×12-vaihteinen voimansiirto ja 120 mm:n joustolla varustettu haarukka tekevät sillä ajamisesta huippukokemuksen kaikilla poluilla aina kovapintaiselta singletrackiltä irtomaan peittämille ajoalustoille. Tämä on rento, hauskaan trail-ajoon suunnattu maastopyörä, joka on varustettu huipputason osakokonaisuudella.

Roscoe WSD -naistenmallit

Roscoe 8 WSD

Roscoe 8 WSD on ideaali jäykkäperämaasturi hauskaan maastoajoon. Pitävät 27,5+-koon renkaat, luotettava 1×12 -voimansiirto ja 120 mm joustava etuhaarukka tekevät pyörästä hauskan ajaa polulla kuin polulla, nopealta singletrackiltä teknisempään tai pehmeämpään maastoon. WSD-mallissa pyörän kontaktipisteet on valittu erityisesti naisille sopiviksi. Laadukkaat komponenttivalinnet viimeistelevät huippuluokan kokonaisuuden.

Trek Roscoe -naisten valikoimamme

Lasten Roscoe -mallit

Roscoe 20

Roscoe 20 on semiläskeillä renkailla varustettu lasten maastopyörä, jolla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Se pohjautuu aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille. Pitävät 2.8” leveät renkaat ja 1x-voimansiirto tekevät Roscoesta ihanteellisen pyörän pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat kehittää ajotaitojaan. Pyörä on sopivan kokoinen 114–132-senttisille ajajille.

Roscoe 24

 

Roscoe 24 on semiläskeillä renkailla varustettu lasten maastopyörä, jolla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Se pohjautuu aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille. Pitävien 2.8″ leveiden renkaiden ja 1x-voimansiirron ansiosta Roscoe on ihanteellinen pyörä pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat kehittää ajotaitojaan. Pyörä on sopivan kokoinen 127–160-senttisille ajajille

Trek Roscoe - lasten valikoimamme

Takaisin ylös