Trek Wahoo

Trek FX –sarjan pyörät ovat nopeita, mukavia ja ketteriä pyöriä monenlaiseen käyttöön, kuntoilusta työmatkaan ja muuhun hyötyajoon. Katso tästä Trek -fitnesspyörävalikoimamme!

 

Trek Wahoo on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lastenpyörä jolla on helppo ja hauska ajaa. Pyörän runko on Trekin kevyttä Alpha -alumiinia. Pyörän renkaat sopivat asvaltin lisäksi hyvin myös hiekkateille ja koville poluille. Pyörän kiekot on kiinnitetty Trekin ThruSkew -akseleilla, joista kiekko ei pääse irtoamaan vahingossa.

 

 

Wahoo-sarjan pyörät on suunniteltu helpoiksi käyttää ja kevyiksi ajaa. Pyörä sopii niin koulumatkoille kuin perheen kanssa ajettaville pyöräretkillekin.

 

 

1×8 -vaihteinen voimansiirto antaa laajan välitysten skaalan ja on yksinkertainen käyttää. Wahoo-sarjan pyöriä on saatavilla 20″, 24″ ja 26″ kokoisina, jokaista monessa eri värissä.

 

Wahoo 20″

Tämä pyörä on tarkoitettu 6–8-vuotiaille lapsille, joiden pituus on 114–132 cm.
Wahoo 20 on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lasten hybridipyörä, jonka avulla lapsesi saa jokaisesta ajokerrasta mahdollisimman paljon irti. Tämä monikäyttöinen pyörä tekee ajamisesta vaivatonta: Se on kevyt, ja se kulkee sujuvasti erilaisilla ajoalustoilla. Monipuolinen 1×8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat.

Wahoo 24″

Tämä pyörä on tarkoitettu 8–12-vuotiaille lapsille, joiden pituus on 127–160 cm.
Wahoo 24 on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lasten hybridipyörä, jonka avulla lapsesi saa jokaisesta ajokerrasta mahdollisimman paljon irti. Tämä monikäyttöinen pyörä tekee ajamisesta vaivatonta: Se on kevyt, ja se kulkee sujuvasti erilaisilla ajoalustoilla. Monipuolinen 1×8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat.

Wahoo 26″

Wahoo 26” sopii 135–168-senttisille ajajille. Pyörä on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lasten hybridipyörä, jonka avulla lapsesi saa jokaisesta ajokerrasta mahdollisimman paljon irti. Tämä monikäyttöinen pyörä tekee ajamisesta vaivatonta: Se on kevyt, ja se kulkee sujuvasti erilaisilla ajoalustoilla. Monipuolinen 1×8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat.

Trek Wahoo -valikoimamme

Takaisin ylös