Trek X-Caliber

Trek X-Caliber on jäykkäperäinen maastopyörä joka sopii hyvin ajoon xc-poluilla ja pitkienkin lenkkien taittamiseen vaihtelevissa maastoissa. Näissä monipuolisissa pyörissä on kevyt alumiinirunko ja laadukkaat osat. X-Caliber on nopea maastopyörä jolla ajaminen on tehokasta ja hauskaa ajoit sitten kuntolenkkiä tai xc-kisaa.

 

X-Caliber 8

Trek X-Caliber 8 on vauhdikkaaseen cross country -ajoon luotu maastopyörä, joka sopii erinomaisesti pitkiin päiviin satulassa. Sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota laatuun ja eniten suorituskykyyn vaikuttaviin osiin. Shimanon voimansiirto, RockShox-haarukka ja hydrauliset levyjarrut tekevät siitä loistavan valinnan aloitteleville maastopyöräilijöille ja XC-kilpailijoille, jotka haluavat vauhtia seikkailuun ja hauskanpitoon metsäpoluilla.

X-Caliber 9

X-Caliber 9 on X-Caliber-malliston korkeatasoisin malli. Se on täysin kisavalmis cross country -maastopyörä, jonka osat on suunniteltu kilpailua varten. Etälukittava RockShox Judy Silver -haarukka, Shimanon voimansiirto ja monikäyttöinen rataspakka tekevät siitä erinomaisen valinnan nopeille singletrackin ajajille, jotka haluavat kilpailuun heti valmiin pyörän.

 

 

Takaisin ylös