Crescent polkupyörät

Crescent-pyörät on suunniteltu pohjoisiin oloihin.
Crescent on ruotsalainen polkupyörämerkki, joka on valmistanut pohjoisiin oloihin sopivia pyöriä jo 1900-luvun alusta lähtien. Ruotsissa Crescent on tunnettu myös lempinimellä Världsmästarcykel (maailmanmestaripyörä). Maailmanmestareille tai meille peruspyöräilijöille, Crescent valmistaa pyöriä moneen käyttötarkoitukseen. Olipa kyseessä Crescent sähköpyörä, hybridi, city-pyörä tai mikä tahansa muista malleista, voit aina luottaa Crescentin laatuun ja mukavuuteen.

 

Tutustu Crescent-malleihin:

City-pyörät: Castor | Muddus | Rissa | Skans | Sunnan | Tarfek | Tove

Hybridipyörät: Anaris | Helag | Starren | Åkulla

Sporttipyörät: Atto | Femto | Holma | Kebne | Milli | Yokto

Sähköpyörät: E-Salto | ELlie | Elis | Elly | Elora | Elsa | E-Nikka

Lasten ja nuorten pyörät: Edda | Embla | Gang | Lone | Mist | Munin | Narre | Ran | Saga | Team Jr | Torn

 

 

Crescent tekee tulevaisuuden pyöriä pitkällä perinteellä

Crescent on valmistanut pyöriä jo 1900-luvun alusta lähtien. Yrityksen juuret ovat USAssa, mutta muutettuaan Varbergiin Ruotsin länsirannikolla, on Crescent ollut vahvasti ruotsalainen polkupyörämerkki. Crescent on laatupyörä, jolla poljet työmatkat tai teet pidempiä pyöräretkiä. Världsmästarcyckel-lempinimellä kulkeva pyörä on tehty kestämään pitkään myös pohjoisen haastavissa oloissa, jotka vaativat pyörältä paljon.

 

Laatu ja innovaatio Crescentin vahvuutena

Varbergissa suunnitellaan pyöriä perinteitä kunnioittaen, mutta samalla luoden uusia innovaatioita. Crescentin suunnittelutiimi luo uusia malleja laajalla kokemuksella. Crescent kehittää runkoja, joissa on täydellinen vääntöjäykkyys, paino ja toiminnallisuudet. Kun rungon linjat, kulmat ja kiinnityskohdat on mietitty, saa pyörä geometrisen olemuksensa. Muotoilussa on otettu myös huomioon pyörän käyttäjä ja käyttötarkoitus.

Nykyään Crescent on osa kansainvälistä Cycleurope-konsernia, konserniin kuuluvat myös mm. ruotsalainen Monark ja italialainen Bianchi. Tämä mahdollistaa parhaiden lisäosien hankkimisen ja kehittämisen yhdessä muiden laatupyörien kanssa.

 

 

 

Crescent City-pyörät

Crescentin city-pyörät tarjoavat tyylikästä menoa kaupungin kaduilla. City-mallien upea runkomuotoilu, mukava ja pysty ajoasento sekä täydellinen varustelu takaavat nautinnollisia pyöräilyelämyksiä. Matala jalannostokorkeus City-pyörissä tekee pyörän päälle nousemisesta helppoa ja ajamisesta turvallista. Tutustu myös Crescentin sähkökaupunkipyöriin.

Crescent Castor

Crescent Castor

Castor on käytännöllinen ja varma kaupunkipyörä ympärivuotiseen ajoon. Ruotsissa valmistettu, täysin varusteltu 7-vaihteinen Crescent Castor on lujatekoinen pyörä, jonka mukava istuin, pysty ajoasento ja miellyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen. Castor on varusteltu seisontatuella, valaisimella ja lukolla.

 

Crescent Castor

Crescent Muddus

Crescent Muddus

Muddus on urbaani työmatkapyörä, jossa on levyjarrut ja napavaihteet, kevyt ja vahva alumiinirunko sekä 7 vaihdetta. Ideana Mudduksessa on ollut luoda tyylikäs, toimiva ja lähes huoltovapaa työmatkapyörä pelkistetyllä ulkonäöllä ja jonka voi varustaa valolla ja tavaratelineellä. Mudduksessa on lokasuojat,

Crescent Muddus

Crescent Rissa

Crescent Rissa

Rissa on täysin varusteltu laadukas 7-vaihteinen Ruotsissa valmistettu city-pyörä. Kevyen rullauksen takaavat Shimano Nexus 7-v vaihteisto, jalkajarru sekä edessä oleva, lialta suojattu rullajarru. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Crescent Rissa on varusteltu napadynamovalaisimella, seisontatuella, lukolla sekä AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimivalla tavaratelineellä.

Crescent Rissa

Crescent Skans

Skans on Ruotsissa valmistettu, täysin varusteltu 7-vaihteinen käytännöllinen ja varma kaupunkipyörä ympärivuotiseen ajoon. Crescent Skansin mukava istuin, pysty ajoasento ja miellyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen.

Crescent Skans

Crescent Sunnan

Crescent Sunnan

Sunnan tarjoilee todella klassista tyylikkyyttä Ruotsin Varbergista. Sunnanin mukava istuin, leveät renkaat ja miellyttävät kädensijat mahdollistavat ryhdikkään ja tyylikkään ajoasennon niin jokapäiväisessä ajossa kuin viikonlopun piknikretkellä. Täysin varusteltu 7-vaihteinen Crescent Sunnan tuo ilon takaisin pyöräilyyn. Varusteluun kuuluu lukko, seisontatuki, tavarateline, teräksinen lahjesuoja ja etukori.

Crescent Sunnan

Crescent Tarfek

Crescent Tarfek

Tarfek on kevyesti rullaavaa city-pyörä, joka on täysin varusteltu 7-vaihteinen menopeli. Ruotsissa valmistetulla Tarfekilla ajat huolettomia kilometrejä vähällä vaivalla. Tämän takaavat Shimano Nexus 7-v vaihteisto, jalkajarru sekä edessä oleva, lialta suojattu rullajarru. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Tarfek on varusteltu napadynamovalaisimella, seisontatuella, lukolla sekä AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimivalla tavaratelineellä.

Crescent Tarfek

Crescent Tove

Crescent Tove

Tove on jokapäiväiseen ajoon tarkoitettu täysin varusteltu 7-vaihteinen city-pyörien klassikko. Toven matala runko helpottaa pyörän päälle nousua. Ergonomisesti muotoiltu istuin ja pysty ajoasento tekevät matkanteosta miellyttävän. Tovessa on perinteisen jalkajarrun lisäksi v-jarru edessä. Crescent Tove on varusteltu runkoon integroidulla AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimivalla tavaratelineellä, etukorilla, lukolla, seisontatuella sekä napadynamovalaisimella edessä ja paristovalaisimella takana.

Crescent Tove

 

Crescent hybridipyörät

Crescent hybridipyörät sopivat niin kunto- kuin työmatkapyöräilyyn. Hybridipyöriä löytyy eri malleissa aktiivipyöräilijälle vauhdikkaasta ajosta rauhallisempaan menoon. Kevyt alumiinirunko ja laadukkaat komponentit takaavat ainutlaatuisia pyöräilykilometrejä. Tutustu myös Crescentin sähköhybridipyöriin.

Crescent Anaris

Crescent Anaris

Anaris on Crescentin naisten hybridipyörä, joka muistuttaa maastopyörää monella tapaa. Anaris tulee kuvioiduilla renkailla sekä SunTourin joustohaarukalla ja se rullaa yhtä kevyesti metsäpoluilla kuin pyöräteillä. Anariksen pysty ajoasento antaa hyvän kontrollin ja tasapainon huonommallakin alustalla. 18-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto mahdollistaa tasaisen menon niin ylä- kuin alamäissä. Tarvittaessa voit säätää etuhaarukan lukitusta ohjaintangosta, joka on istuin- ja ohjainkannattimen lailla kestävää TEC-laatua.

Crescent Anaris

Crescent Helag

Crescent Helag

Helag on miesten hybridipyörä, joka on teknisiltä ominaisuuksiltaan vastaava kuin naisten Anaris-malli. Helag tarjoaa tasaista menoa niin kaupunkiajossa työmatkoilla kuin huonommallakin alustalla.

Crescent Helag

Crescent Starren

Crescent Starren

Starren on hyvä valinta riippumatta siitä, oletko ajatellut aloittaa kuntoilun tai tarvitsetko luotettavan työmatkapyörän. Saat nopean, toimivan ja turvallisen hybridipyörän, joka vie sinut sinne minne haluat. Pyörässä on 16 vaihdetta. Tämä hybridi on varusteltu AVS-pikaliittimellä varustetulla tavaratelineellä, jonka avulla voit kiinnittää kassin tai korin yhdellä napsautuksella. Joustava etuhaarukka yhdistettynä kevyeen, vahvaan alumiinirunkogeometriaan ja pitäviin renkaisiin, tarjoavat sekä hallinnan, että hyvän tuntuman soralla. Ja jos haluat ajaa nopeasti asfaltilla, haarukka on helppo lukita.

Crescent Starren

Crescent Åkulla

Crescent Åkulla

Åkulla on täysin varusteltu 16-vaihteinen hybridi treeniin, työ- tai koulumatkalle. Maastopyöristä lainattu geometria ja renkaat, jotka pitävät ja rullaavat kevyesti niin hiekka- kuin asfalttiteillä antaen miellyttävän ajokokemuksen. Åkullan hieman pystympi ajoasento on omiaan kaupunkiliikenteessä. Lukittava joustohaarukka tasoittaa menoa epätasaisella alustalla. Shimanon hydrauliset levyjarrut ovat herkät ja tehokkaat myös märällä kelillä. Åkulla on valintasi, jos etsit hauskaa ja helppoa työmatkapyörää, jolla voit ajaa myös kuntolenkit.

Crescent Åkulla

 

Crescent sporttipyörät

Kunto- tai työmatkapyöräily? Ei väliä. Crescent Sport -mallistosta löydät sopivan mallin molempiin. Värikäs mallisto on laaja ja siitä löytyy pyöriä aktiivipyöräilijälle niin vauhdikkaaseen ajoon kuin rauhallisempaan menoon.

Crescent Atto

Crescent Atto

Atto on kevyt alumiinirunkoinen Crescentin sporttipyörä ja se on omiaan työmatkapyöräilyyn. Atton suora ohjaustanko mahdollistaa rennon sporttisen ajoasennon ja säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. 16-vaihteisella Shimano Alivio -vaihteistolla ajat kevyesti mäkisemmätkin matkat ja Shimanon tehokkaat hydrauliset levyjarrut antavat lisää turvallisuutta ja 32 mm leveät renkaat rullaavat kevyesti ja ovat samalla pitävät.

Crescent Atto

Crescent Femto

Crescent Femto

Femto on järkevä ja tyylikäs valinta Crescentiltä työmatkapyöräileville naisille. Suora ohjaustanko mahdollistaa rennon sporttisen ajoasennon. 16-vaihteisella Shimano Alivio -vaihteistolla ajat kevyesti mäkisemmätkin matkat ja Shimanon tehokkaat hydrauliset levyjarrut antavat lisää turvallisuutta. Femto on varustettu lokasuojilla ja seisontatuella.

Crescent Femto

Crescent Holma

Crescent Holma

Holma on täysin varusteltu naisten 16-vaihteinen hybridipyörä, joka sopii mainiosti niin työmatkoille kuin pidemmille pyöräretkille. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Crescent Holma -mallin varusteisiin kuuluu: AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimiva tavarateline, sivulaukkutuki, lokasuojat, pitkä ketjusuoja, seisontatuki, lukko, valaisin sekä hydrauliset levyjarrut.

Crescent Holma

Crescent Kebne

Crescent Kebne

Kebne on täysin varusteltu 16-vaihteinen hybridipyörä. Kebne vie sinut turvallisesti niin työmatkoille kuin pidemmillekin pyöräretkille. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Crescent Kebne -mallin varusteisiin kuuluu: AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimiva tavarateline, sivulaukkutuki, lokasuojat, pitkä ketjusuoja, seisontatuki, lukko, valaisin sekä hydrauliset levyjarrut.

Crescent Kebne

Crescent Milli

Crescent Milli

Milli 16-vaihteinen kevyesti rullaava, tehokkailla mekaanisilla levyjarruilla varustettu mainio treeni- ja työmatkapyörä. Alumiinirunko, joka on sopivan jäykkä, mahdollistaa maksimaalisen voimansiirron takarenkaaseen. Runkoon sointuvien mustien istuin- ja ohjainkannattimien sekä ohjaustangon säädöillä, saat juuri sinulle sopivan ajoasennon. Crescent Milli -pyörässä on valmiiksi kiinnikkeet tavaratelineelle, lukolle ja lokasuojille.

Crescent Milli

Crescent Yokto

Crescent Yokto

Yokto on hyvä harjoitus- ja työmatkapyörä sinulle, joka haluat paljon vastinetta rahoillesi. Yokto on sporttipyörä ja siinä on 16 vaihdetta, hydrauliset levyjarrut sekä vahva ja kevyt alumiinirunko. Yokto on varustettu lokasuojilla ja seisontatuella. Osta lisävarusteena tavarateline, niin sinulla on nopea ja hieno työmatkapyörä, joka kuljettaa sekä sinut että varusteesi sinne minne haluat.

Crescent Yokto

 

Crescent sähköpyörät

Crescent tarjoaa sähköpyöriä kaikille turvalliseen pyöräilyyn. Pyörien maksiminopeus on 25 km/h ja niiden laatuakut ovat kestäviä. Crescent sähköpyörät voi liittää Koppla-sovelluksen avulla puhelimeen ja saat monia älykkäitä ominaisuuksia pyöräilyyn.

Crescent E-Salto

Crescent E-Salto

E-Salto on monipuolinen sähköavusteinen pyörä, oli sitten käyttötarkoituksena työmatkat tai pitkät pyörälenkit. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. E-Saltossa on edessä ja takana Shimanon hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat tasaisen ja luotettavan jarruttamisen. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko sekä akusta virran ottavat valaisimet. E-Salton toimintasäde kertalatauksella jopa 100km. Akku on integroitu runkoon, mutta sen irroittaminen on vaivatonta. Akun saa ladattua sen ollessa kiinni pyörässä tai irtonaisena.

Crescent E-Salto

Crescent ELis

Crescent ELis

ELis -pyörässä on alumiininen runko ja sporttinen geometria. Ajat sillä yhtä mukavasti kuin tavallisella hybridipyörällä. Crescentin kehittämä EGOING-keskimoottori takaa tasaisen ajotuntuman sekä poljinpaine mitataan antureilla ja moottori reagoi voimaasi vastaavalla voimalla. Jos haluat enemmän tai vähemmän apua, paina vain painiketta vaihtaaksesi tehoa. Selkeä LCD-näyttö näyttää virrankulutuksen, nopeuden, akun lataustason ja arvioidun jäljellä olevan matkan. Akku on tyylikkäästi integroitu runkoputken alapuolelle. Uudella tekniikalla, jossa akku on kytketty sähköisesti pyörääsi, akku on irrotettuna käyttökelvoton, eikä houkuttele varkaita. ELis Alivossa on yhdeksän vaihdetta ja se on varusteltu lokasuojilla, lukolla, lampulla ja seisontatuella.

Crescent ELis

Crescent ELlie

Crescent ELlie

ELlie on Crescentin lippulaiva City-sähköpyöristä. ELlie on markkinoiden turvallisin sähköpyörä ja sen lukkiutumattomat ABS-jarrut antavat turvaa liikenteessä, myös tiukoissa jarrutustilanteissa sateella ja hiekkatiellä. Pyörässä on kestävä ja matala alumiinirunko, mikä tekee pyörän päälle nousemisesta helppoa ja turvallista. ELliessä on EGoing-keskimoottori sekä luotettava ja huoltovapaa Shimano Nexus vaihdejärjestelmä.

Crescent ELlie

Crescent Elly

Crescent Elly

Elly-sähköpyörässä on alumiininen runko ja sporttinen geometria. Ajat sillä yhtä mukavasti kuin tavallisella hybridipyörällä. Ellyn akku on tyylikkäästi integroitu runkoputken alapuolelle. Uudella tekniikalla, jossa akku on kytketty sähköisesti pyörääsi, akku on irrotettuna käyttökelvoton, eikä houkuttele varkaita. Pyörässä on yhdeksän vaihdetta ja Elly on varusteltu lokasuojilla, lukolla, lampulla ja seisontatuella.

Crescent Elly

Crescent Elora

Crescent Elora

Elora on matalalla aluminiinrungolla varustettu sähköpyörä, joten pyörän päälle ja pois nouseminen on vaivatonta. EGOING-keskimoottorilla saat juuri haluamasi määrän avustusta liikkeelle lähtöön, ylämäkeen sekä vastatuuleen ja myös kaupunkiajo sujuu vaivattomasti. Moottorissa on vääntöä 80 Nm ja akun täydellä latauksella ajat jopa 100 km. Elora on varusteltu AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimivalla tavaratelineellä ja etukorilla.

Crescent Elora

Crescent Elsa

Crescent Elsa

Elsa on matalarunkoinen 7-vaihteinen Crescentin naisten sähköpyörä. Elsan ajoasento on rento ja pysty, myös ajoasennon muokkaaminen on helppoa säädettävän ohjainkannattimen avulla. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. Takana on jalkajarru ja edessä hydraulinen levyjarru. Elsan vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko, akusta virran ottavat valaisimet, irroitettava etukori sekä AVS yhteensopivat tavaratelineet edessä ja takana. Elsa-sähköpyörän toimintasäde yhdellä latauksella jopa 100 km. Matalan rungon ansiosta jalkaa ei tarvitse nostella pyörään noustessa tai siitä poistuessa.

Crescent Elsa

Crescent E-Nikka

Crescent E-Nikka

E-Nikka on monipuolinen sähköavusteinen pyörä, oli sitten käyttötarkoituksena työmatkat tai pitkät pyörälenkit. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. E-Nikassa on edessä ja takana Shimanon hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat tasaisen ja luotettavan jarruttamisen. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko sekä akusta virran ottavat valaisimet. Toimintasäde kertalatauksella jopa 100km. Akku on integroitu runkoon, mutta sen irrottaminen on vaivatonta. Akun saa ladattua sen ollessa kiinni pyörässä tai irtonaisena.

Crescent E-Nikka

 

Crescent lastenpyörät ja nuorten pyörät

Crescent lastenpyörät ovat luotettavia ja turvallisia valintoja, jotka tarjoavat onnistumisen iloa niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin pyöräilijöille. Crescentin lasten- ja nuortenpyörät ovat kevyitä alumiinirunkoisia laatupyöriä, joille löytyy ottajia myös lapsen kasvettua seuraavaan Crescent-malliin.

Crescent Edda

Crescent Edda

Edda on lokasuojilla, tavaratelineellä ja etukorilla varusteltu lastenpyörä. Turvallisen ja tyylikkään Eddan jarruina on jalkajarru taakse ja käsijarru eteen. Crescent Edda sopii hyvin ensipyöräksi ja sillä polkee hyvin 105-140 cm pituinen lapsi. Edda on kevyt ja painaa vain 12,2 kg.

Crescent Edda

Crescent Embla

Crescent Embla

Embla on Crescentin suosittu nuorisopyörä kaupunkiajoon. Se toimii koulumatkoihin hyvin 150-165 cm nuorelle kuskille, jolle Crescentin naisten hybridipyörät tuntuvat vielä isoilta. Crescent Emblan vaihteistona on luotettava Shimano Nexus 3 ja jarruina jalkajarru taakse ja käsijarru eteen. Pyörän vakiovarustukseen kuuluu mm. ketju- ja lokasuojat, tavarateline, runkolukko ja paristovalaisimet. Emblan runkomateriaali on alumiinia ja se painaa 15,2 kg. Pyörä on saatavana myös 7-vaihteisena nimellä Mist.

Crescent Embla

Crescent Gang

Crescent Gang

Gang on kolmivaihteinen, 20″ lastenpyörä alumiinirungolla ja joustohaarukalla. Gang sopii 105 – 140 cm pituiselle lapselle, joka haluaa vahvan pyörän tavaratelineellä ja jalkajarrulla. Pyörä sopii metsään, hiekalle tai asfaltille, minne vain pieni seikkailija meneekään.

Crescent Gang

Crescent Lone

Crescent Lone

Lone on 24″ ja 7-vaihteinen pyörä tyylitietoisimmallekin kuskille värikkäine yksityiskohtineen. Lone on täysin varusteltu jokapäiväiseen ajoon. Varusteisiin kuuluvat lukko, valaisin, lokasuojat, seisontatuki, ketjusuoja ja tavarateline. Lonessa on sekä jalka- että käsijarru ja siinä on REACH-hyväksytyt kädensijat. Lonen heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden. Lone sopii hyvin 130-150 cm pyöräilijälle ja sen paino on 15,1 kg.

Crescent Lone

Crescent Mist

Crescent Mist

Mist on jalkajarrullinen, sporttinen hybridi ja siinä on 7 vaihdetta. Kun Crescentin naisten hybridit tuntuvat vielä liian isoilta, on 26” Mist valintasi. Mist sopii parhaiten 150 – 165 cm pitkille pyöräilijöille. Pyörä on täysin varusteltu jokapäiväiseen ajoon. Varusteisiin kuuluvat lukko, valaisin, lokasuojat, seisontatuki, ketjusuoja, tavarateline. Heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden. Saatavana myös 3-vaihteisena nimellä Embla.

Crescent Mist

Crescent Munin

Crescent Munin

Munin on lujatekoinen, 16 joustohaarukalla varustettu alumiinirunkoinen lastenpyörä, joka rullaa kevyesti. Munin sopii hyvin ensipyöräksi 95-110 cm kokoisille lapsillle. Muninin pakettiin kuuluvat käsi- ja jalkajarru, lokasuojat, ketjusuoja ja seisontatuki.

Crescent Munin

Crescent Narre

Crescent Narre

Narre on 20 maastopyörätyyppinen pyörä 105 – 140 cm pituisille, vauhdikkaille tytöille tai pojille. Narressa on 3 vaihdetta, Zoom-joustohaarukka, käsi- ja jalkajarru, ketjusuoja ja seisontatuki yhdessä tyylikkäässä paketissa. Istuin ja kädensijat ovat REACH-hyväksyttyjä.

Crescent Narre

Crescent Ran

Crescent Ran

Ran on tyylikäs 24″, 3-vaihteinen täydellinen pyörä niin retkille kuin koulumatkoille 130 – 150 cm pitkille polkijoille. Hienot yksityiskohdat kruunaavat pyörän ja Ran on täysin varusteltu jokapäiväiseen ajoon. Varusteisiin kuuluvat lukko, valaisin, lokasuojat, seisontatuki, ketjusuoja ja tavarateline. Crescent Ranissa on sekä jalka- että käsijarru ja siinä on REACH-hyväksytyt kädensijat ja lisäksi heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden.

Crescent Ran

Crescent Saga

Crescent Saga

Saga on tyylikäs kokonaisuus lapselle, joka kaipaa pyöräänsä vaihteita. 20” alumiinirunkoisessa Sagassa on 3 vaihdetta, jalka- ja käsijarru, tavarateline, etukori, lokasuojat, ketjusuoja ja seisontatuki. Heijastinsivurenkaat takaavat hyvän näkyvyyden. Saga sopii hyvin 105 – 140 cm pituiselle lapselle.

Crescent Saga

Crescent Team Jr

Crescent Team Jr

Team Jr on kevyt lastenpyörä. Jarruina on edessä ja takana vannejarrut. Hieno oranssi väri näkyy hyvin myös muille liikenteessä oleville. Crescent Team Jr -pyörän eturatas on suunniteltu niin ettei rattaat tartu housuihin. Pyörän paino vain 6,7 kg.

Crescent Team Jr

Crescent Torn

Crescent Torn

Torn on 24, 3-vaihteinen vauhtipeli sekä kumppani metsäpoluille ja se kuljettaa luotettavasti koulumatkat. Alumiinirunkoa koristavat aikuisten pyöristä tutut grafiikat. Zoom-joustohaarukka ja MTB-lokasuojat antavat pyörälle asennetta. Tornessa on sekä jalka- että käsijarru ja lukko ja ketjusuoja kuuluvat pakettiin. Crescent Torn sopii 120 – 145 cm pitkille pyöräilijöille.

Crescent Torn

Kaikki saatavilla olevat Crescent -pyörät

 

 

Takaisin ylös