Crescent polkupyörät

Crescent-pyörät on suunniteltu pohjoisiin oloihin.
Crescent on ruotsalainen polkupyörämerkki, joka on valmistanut pohjoisiin oloihin sopivia pyöriä jo 1900-luvun alusta lähtien. Ruotsissa Crescent on tunnettu myös lempinimellä Världsmästarcykel (maailmanmestaripyörä). Maailmanmestareille tai meille peruspyöräilijöille, Crescent valmistaa pyöriä moneen käyttötarkoitukseen. Olipa kyseessä Crescent sähköpyörä, hybridi, city-pyörä tai mikä tahansa muista malleista, voit aina luottaa Crescentin laatuun ja mukavuuteen.

 

Tutustu Crescent 2024-malleihin:

City-pyörät: Castor | Rissa | Skans | Tove

Sporttipyörät: Femto | NikkaHolma | Kebne

Sähköpyörät: Elsa | Elvira | Elston | Elska | Elmer | Elgot | Elast
Elia | Elda 20 | Elda 50 | Elder 20 | Elder 50

Lasten ja nuorten pyörät: Narre | Rask

 

 

Crescent tekee tulevaisuuden pyöriä pitkällä perinteellä

Crescent on valmistanut pyöriä jo 1900-luvun alusta lähtien. Yrityksen juuret ovat USAssa, mutta muutettuaan Varbergiin Ruotsin länsirannikolla, on Crescent ollut vahvasti ruotsalainen polkupyörämerkki. Crescent on laatupyörä, jolla poljet työmatkat tai teet pidempiä pyöräretkiä. Världsmästarcyckel-lempinimellä kulkeva pyörä on tehty kestämään pitkään myös pohjoisen haastavissa oloissa, jotka vaativat pyörältä paljon.

 

Laatu ja innovaatio Crescentin vahvuutena

Varbergissa suunnitellaan pyöriä perinteitä kunnioittaen, mutta samalla luoden uusia innovaatioita. Crescentin suunnittelutiimi luo uusia malleja laajalla kokemuksella. Crescent kehittää runkoja, joissa on täydellinen vääntöjäykkyys, paino ja toiminnallisuudet. Kun rungon linjat, kulmat ja kiinnityskohdat on mietitty, saa pyörä geometrisen olemuksensa. Muotoilussa on otettu myös huomioon pyörän käyttäjä ja käyttötarkoitus.

Nykyään Crescent on osa kansainvälistä Cycleurope-konsernia, konserniin kuuluvat myös mm. ruotsalainen Monark ja italialainen Bianchi. Tämä mahdollistaa parhaiden lisäosien hankkimisen ja kehittämisen yhdessä muiden laatupyörien kanssa.

 

 

 

Crescent City-pyörät

Crescentin city-pyörät tarjoavat tyylikästä menoa kaupungin kaduilla. City-mallien upea runkomuotoilu, mukava ja pysty ajoasento sekä täydellinen varustelu takaavat nautinnollisia pyöräilyelämyksiä. Matala jalannostokorkeus City-pyörissä tekee pyörän päälle nousemisesta helppoa ja ajamisesta turvallista. Tutustu myös Crescentin sähkökaupunkipyöriin.

Crescent Castor

Castor on käytännöllinen ja varma kaupunkipyörä ympärivuotiseen ajoon. Ruotsissa valmistettu, täysin varusteltu 7-vaihteinen Crescent Castor on lujatekoinen pyörä, jonka mukava istuin, pysty ajoasento ja miellyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen. Castor on varusteltu seisontatuella, valaisimella ja lukolla.

 

Crescent Castor

Crescent Skans

Skans on Ruotsissa valmistettu, täysin varusteltu 7-vaihteinen käytännöllinen ja varma kaupunkipyörä ympärivuotiseen ajoon. Crescent Skansin mukava istuin, pysty ajoasento ja miellyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen.

Crescent Skans

Crescent Rissa

Rissa on täysin varusteltu laadukas 7-vaihteinen Ruotsissa valmistettu city-pyörä. Kevyen rullauksen takaavat Shimano Nexus 7-v vaihteisto, jalkajarru sekä edessä oleva, lialta suojattu rullajarru sekä napadynamo. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Crescent Rissa on varusteltu napadynamovalaisimella, seisontatuella, lukolla sekä AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimivalla tavaratelineellä.

Crescent Rissa

Crescent Tove

Tove on jokapäiväiseen ajoon tarkoitettu täysin varusteltu 7-vaihteinen city-pyörien klassikko. Toven matala runko helpottaa pyörän päälle nousua. Ergonomisesti muotoiltu istuin ja pysty ajoasento tekevät matkanteosta miellyttävän. Tovessa on perinteisen jalkajarrun lisäksi v-jarru edessä. Crescent Tove on varusteltu runkoon integroidulla AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimivalla tavaratelineellä, etukorilla, lukolla, seisontatuella sekä napadynamovalaisimella edessä ja paristovalaisimella takana.

Crescent Tove

 

Crescent hybridipyörät

Crescent hybridipyörät sopivat niin kunto- kuin työmatkapyöräilyyn. Hybridipyöriä löytyy eri malleissa aktiivipyöräilijälle vauhdikkaasta ajosta rauhallisempaan menoon. Kevyt alumiinirunko ja laadukkaat komponentit takaavat ainutlaatuisia pyöräilykilometrejä. Tutustu myös Crescentin sähköhybridipyöriin.

Crescent Åkulla

Åkulla on täysin varusteltu 8-vaihteinen hybridi treeniin, työ- tai koulumatkalle. Maastopyöristä lainattu geometria, joustohaarukka ja renkaat, jotka pitävät ja rullaavat kevyesti niin hiekka- kuin asfalttiteillä antaen miellyttävän ajokokemuksen. Åkullan hieman pystympi ajoasento on omiaan kaupunkiliikenteessä. Lukittava joustohaarukka tasoittaa menoa epätasaisella alustalla. Shimanon hydrauliset levyjarrut ovat herkät ja tehokkaat myös märällä kelillä. Åkulla on valintasi, jos etsit hauskaa ja helppoa työmatkapyörää, jolla voit ajaa myös kuntolenkit.

Crescent Åkulla

Crescent Femto

Femto on järkevä ja tyylikäs valinta Crescentiltä työmatkapyöräileville naisille. Suora ohjaustanko mahdollistaa rennon sporttisen ajoasennon. Helppokäyttöisellä 8-vaihteisella Shimano Acera -vaihteistolla ajat kevyesti mäkisemmätkin matkat ja Shimanon tehokkaat hydrauliset levyjarrut antavat lisää turvallisuutta. Femto on varustettu lokasuojilla, tavaratelineellä ja seisontatuella.

Crescent Femto

Crescent Nikka

Nikka on järkevä ja tyylikäs valinta sporttisille naisille. Suora ohjaustanko mahdollistaa rennon sporttisen ajoasennon. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. 18-vaihteisella Shimano Alivio -vaihteistolla ajat kevyesti mäkisemmätkin matkat ja Shimanon tehokkaat hydrauliset levyjarrut antavat lisää turvallisuutta ruuhkaisessa työmatkaliikenteessä märälläkin kelillä. 32mm leveät renkaat rullaavat kevyesti ja ovat samalla pitävät. Nikka on varustettu lokasuojilla, tavaratelineellä ja seisontatuella.

Crescent Nikka

Crescent Holma

Holma on täysin varusteltu naisten 16-vaihteinen hybridipyörä, joka sopii mainiosti niin työmatkoille kuin pidemmille pyöräretkille. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Crescent Holma -mallin varusteisiin kuuluu: AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimiva tavarateline, sivulaukkutuki, lokasuojat, pitkä ketjusuoja, seisontatuki, lukko, valaisimet sekä hydrauliset levyjarrut.

Crescent Holma

Crescent Kebne

Kebne on täysin varusteltu 16-vaihteinen hybridipyörä. Kebne vie sinut turvallisesti niin työmatkoille kuin pidemmillekin pyöräretkille. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Crescent Kebne -mallin varusteisiin kuuluu: AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimiva tavarateline, sivulaukkutuki, lokasuojat, pitkä ketjusuoja, seisontatuki, lukko, valaisimet sekä hydrauliset levyjarrut.

Crescent Kebne

 

Crescent sähköpyörät

Crescent tarjoaa sähköpyöriä kaikille turvalliseen pyöräilyyn. Pyörien maksimiavustus on 25 km/h ja niiden laatuakut ovat kestäviä.

Crescent Elsa

Elsa on matalarunkoinen 7-vaihteinen Crescentin naisten sähköpyörä. Elsan ajoasento on rento ja pysty, myös ajoasennon muokkaaminen on helppoa säädettävän ohjainkannattimen avulla. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. Takana on jalkajarru ja edessä hydraulinen levyjarru. Elsan vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko, akusta virran ottavat valaisimet, irroitettava etukori sekä AVS yhteensopivat tavaratelineet edessä ja takana. Elsa-sähköpyörän toimintasäde yhdellä latauksella jopa 100 km. Matalan rungon ansiosta jalkaa ei tarvitse nostella pyörään noustessa tai siitä poistuessa.

Crescent Elsa

Crescent Elvira

Crescent Elvira on upea sähköpyörä, joka tarjoaa sulavan ja tehokkaan ajokokemuksen kaupunkiympäristössä. Tämä tyylikäs pyörä on varustettu voimakkaalla Boschin Active Line Gen 3 moottorilla ja 300Wh Powerpack akulla, joka tekee ajamisesta vaivatonta ja nautinnollista. Sen kestävä ja kevyt runko tekee siitä helposti hallittavan, ja sen mukava ajoasento ja pehmeä jousitus takaavat miellyttävän matkan jokaisella ajolla. Elviran alumiinirunko on matala, joten pyörän päälle ja pois nouseminen on vaivatonta. AVS etu- sekä takatavaratelineeseen kiinnität korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Crescent Elvira on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen luotettavaa suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua jokaisella pyöräilykerralla.

Crescent Elvira

Crescent Elston

Elstonissa istut mukavassa pystyasennossa maksimaalisella mukavuudella. Elstonissa on matala ja tilava runko, jonka ansiosta pyörälle nouseminen ja siitä poistuminen on helppoa. Boschin suorituskykyinen moottori takaa korkeimman laadun ja jopa 75 Nm:n vääntömomentilla tarvittavan tehon vastatuulessa ja pyöräillessä kuorman kanssa. Voit vaihtaa 4:n avustustilan välillä ja kytkeä valot pois ja päälle käyttämällä älykästä LED-kaukosäädintä ohjaustangon vasemmalla puolella. Uuden sukupolven Intuvia-näyttö antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot pyöräilystäsi. Yhdistä pyörä puhelimeesi ja saat käyttöösi lisää älykkäitä toimintoja näytössä ja Flow-sovelluksen kautta. Voit vaihtaa vaihteita Shimanon Nexus 5:een liitetyn kiertokytkimen avulla. Toimivuus ja riisuttu pohjoismainen muotoilu kohtaavat tässä mallissa, jossa 500 Wh:n akku ja johdot ovat siististi piilossa, joka antaa pyörälle luonnetta. Taka tavarateline noudattaa pyörän suunnittelukieltä, ja siinä on myös kätevä AVS-kiinnitysjärjestelmä, jotka tekevät Crescentistä sellaisen arjen sankarin, jonka haluat sen olevan. Kiinnität pakkaukset tai isot tavarat pakkauspidikkeen läpällä tai sen mukana tulevalla hihnalla. Pyörän jalka antaa hyvän vakauden lastattaessa. Voit ladata akun irrallaan tai rungon latausportin kautta. Ergonomiset kahvat, mukava istuin elastomeerilla tekevät pyöräilystä Elstonilla miellyttävän kokemuksen. Lukittava vaimennettu etuhaarukka mahdollistaa pyörän mukauttamisen pinnan, käytön ja mukanasi kantaman kuorman mukaan. Pehmeät 47 mm:n pistosuojatut renkaat lisäävät mukavuutta ja niissä on usean vuodenajan pyöräilyyn sopiva kulutuspinnan kuvio. Poljet turvallisesti pimeässä etuvalon ja selkeän jarruvalon ansiosta. Renkaiden sivuheijastimet ja hyväksytyt heijastimet tekevät sinut näkyväksi muille tienkäyttäjille. Jalkajarru ja hydraulinen etujarru antavat tarvittavan pysäytysvoiman ja lisäävät turvallisuutta. Tämä sähköpyörä on täysin varustettu ja siinä on runkolukko johon voi liittää plug-in-vaijerilukon jolla saat kiinnitettyä pyörän vaikka pyörätelineeseen. Elston on suunniteltu, kehitetty ja rakennettu Varbergissa Ruotsin länsirannikolla, kuten muutkin Crescentin sähköpyörät.

Crescent Elston

Crescent Elska

Elska, tämä katumaasturi on “Kameleontti” niille, jotka etsivät modernia ilmettä integroidulla tekniikalla, vahvalla rakenteella ja personointimahdollisuudella. Se tekee arjesta helpompaa, mukavampaa ja hauskempaa. Vahva Shimano 6100 -moottori 60 nm:n vääntömomentilla tekee siitä täydellisen työmatkapyörän, joka viihtyy myös hiekkateillä ja yksinkertaisemmilla metsäpoluilla. Mukavuus on yksi SUV:n eduista. Pehmeät 60 mm:n pistosuojatut renkaat ja Suntourin joustokeula, tarjoavat pehmeän ajotuntuman. Tämän pyörän geometriassa yhdistyvät rento mukavuus ja urheilullinen ulkonäkö. Hieman lyhyempi ohjaustangon ja satulan välinen etäisyys nostaa ylävartaloa ja antaa hyvän yleiskuvan ympäristöstä, mikä tekee pyöräilystä turvallisempaa kaupunkiliikenteessä. Pyörän ergonomia piilee geometriassa ja kosketuspisteissä kädensijassa ja istuimessa. Ne on luotu vähentämään painetta ja tarjoamaan helpotusta, jota tarvitaan erityisesti pidemmillä matkoilla. Säädettävä ohjainkannatin ja istuin varmistavat, että anatomiasi vastaa pyörän kokoa. Tämä pyörä on valmis arjen haasteisiin ja etu- ja takatelineet AVS-järjestelmällä tarjoavat monia vaihtoehtoja. Takatelineessä on myös integroidut kiinnikkeet sivulle asennettaville laukuille. Päivitä kuljetusmahdollisuuksia yhteensopivilla Spectra Pronto varusteilla. Pyörän turvallisuuden lisäämiseksi valaistus on aina päällä ja takavalossa on integroitu jarruvalo, joka varoittaa pyöräilijöitä ja ympärilläsi olevaa liikennettä. Heijastavat renkaat ja heijastimet edessä ja takana varmistavat, että olet näkyvissä joka suunnasta. SUV on varustettu modernilla tekniikalla, joka on integroitu hienosti pyörään, se suojaa ja antaa pyörälle modernin ilmeen. Shimanon viisivaihteinen takanapa, tehokkaat hydrauliset jarrut varmistavat, että pyörän käsittely on yksinkertaista, turvallista ja hallittua. Sisäänrakennettu 417 Wh akku voidaan irrottaa helposti rungosta latausta varten tai akku voidaan ladata suoraan pyörässä. Akun sijainti tarjoaa suojatun ja matalan painopisteen, joka tarjoaa hyvän vakauden. Samaa avainta käytetään akulle ja runkolukolle. Päivitä lukko plug-in vaijerilla tai ketjulla kiinnittääksesi pyöräsi helposti pyörätelineeseen. Elska on suunniteltu, kehitetty ja rakennettu Varbergissa Ruotsin länsirannikolla, aivan kuten muutkin Crescentin sähköpyörät.

Crescent Elska

Crescent Elmer

Elmer, Arjen sankari, jota olet kaivannut, on täällä. Ratkaise arjen kuljetustarpeet sähköpyöräperheen uusimmalla lisäyksellä – Elmer. Tätä täysin uudenlaista perhepyörää luotaessa kaikki yksityiskohdat on otettu huomioo. Tyylikäs, turvallinen ja erittäin mukava, kuljet työmatkat, kuljetat lapset eskariin ja harrastuksiin tai käyt kaupassa. AVS tavaratelineeseen kiinnitätä korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Erikoissuunniteltuun pitkään takatavaratelineeseen mahtuu esimerkiksi lastenistuin sekä laukku tai kori. Etutavaratelineeseen sisältyy irroitettava AVS -kori. Lisävarusteita voit valita esimerkiksi Spectra Pronto -sarjasta. Tupla seisontatuki pitää pyörän tukevasti pystyssä lastauksen ajan. Elmerin kokonaiskuorma voi olla jopa 180 kg. Raskaasti kuormitettunakin jarrutat turvallisesti jalkajarrulla ja oikein mitoitetun hydraulisen etujarrun ansiosta. Pohjoismaisen minimalistisen muotoilun ja maksimaalisen mukavuuden yhdistämiseksi Elmer on varustettu korkealaatuisella monoshock-haarukalla, jäykällä haarukalla, jossa on 32 mm:n vaimennus yläosassa. Yhdessä 60 mm:n renkaiden kanssa 27,5″ vanteilla se tarjoaa mukavan ajokokemuksen. Premium-renkaissa on pistosuojaus ja monipuolinen kuviointi soralle ja asfaltille. Mukavat kädensijat ja vedenpitävä satula elastomeerilla tekevät pitemmistäkin matkoista mukavia. Rungon ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa lisätilaa ja vakautta, ja keskimoottori mahdollistaa matalan painopisteen. Shimanon vahvassa E6110-moottorissa on vääntöä 60 Nm ja se avustaa kolmessa avustustilassa 25 km/h nopeuteen. Shimano Nexus 5 huippulaadukas vaihdejärjestelmä on mukautettu erityisesti sähköpyörän ylimääräisiin rasituksiin. 417 wh akku on integroitu siististi runkoon, kuten myös ohjaustangon johdot. Voit ladata akun joko pyörässä kiinni olevana tai irrallisena. Shimanon E6100-näyttö ohjaustangossa antaa sinulle tarvitsemasi tiedot nopeudesta, akun latauksesta ja avustustilasta. Aktivoi kävelyavustin näppäimistöstä, jos tarvitset lisäapua pyörän tauttamiseen. Näytön voit irroittaa ja ottaa mukaan taskuusi tai laukkuun. Arjen sankari on varustettu joka säällä. Pitkät lokasuojat, jotka suojaavat pyörää, sinua ja muita pyöräilijöitä kuralta ja lialta. Parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi Elmer on varustettu laadukkaalla Herrmansin valaistuksella, takajarruvaloilla, heijastimilla, heijastavilla yksityiskohdilla korissa ja heijastinsivurenkailla. Pyörässä on runkolukko yhden avaimen ratkaisulla, mikä tarkoittaa, että sinulla on sama avain runkoon ja akkuun.

Crescent Elmer

Crescent Elgot

Elgot, tämä katumaasturi on “Kameleontti” niille, jotka etsivät modernia ilmettä integroidulla tekniikalla, vahvalla rakenteella ja personointimahdollisuudella. Se tekee arjesta helpompaa, mukavampaa ja hauskempaa. Vahva Shimano 6100 -moottori 60 nm:n vääntömomentilla tekee siitä täydellisen työmatkapyörän, joka viihtyy myös hiekkateillä ja yksinkertaisemmilla metsäpoluilla. Mukavuus on yksi SUV:n eduista. Pehmeät 60 mm:n pistosuojatut renkaat ja Suntourin joustokeula, tarjoavat pehmeän ajotuntuman. Tämän pyörän geometriassa yhdistyvät rento mukavuus ja urheilullinen ulkonäkö. Hieman lyhyempi ohjaustangon ja satulan välinen etäisyys nostaa ylävartaloa ja antaa hyvän yleiskuvan ympäristöstä, mikä tekee pyöräilystä turvallisempaa kaupunkiliikenteessä. Pyörän ergonomia piilee geometriassa ja kosketuspisteissä kädensijassa ja istuimessa. Ne on luotu vähentämään painetta ja tarjoamaan helpotusta, jota tarvitaan erityisesti pidemmillä matkoilla. Säädettävä ohjainkannatin ja istuin varmistavat, että anatomiasi vastaa pyörän kokoa. Tämä pyörä on valmis arjen haasteisiin ja etu- ja takatelineet AVS-järjestelmällä tarjoavat monia vaihtoehtoja. Takatelineessä on myös integroidut kiinnikkeet sivulle asennettaville laukuille. Päivitä kuljetusmahdollisuuksia yhteensopivilla Spectra Pronto varusteilla. Pyörän turvallisuuden lisäämiseksi valaistus on aina päällä ja takavalossa on integroitu jarruvalo, joka varoittaa pyöräilijöitä ja ympärilläsi olevaa liikennettä. Heijastavat renkaat ja heijastimet edessä ja takana varmistavat, että olet näkyvissä joka suunnasta. SUV on varustettu modernilla tekniikalla, joka on integroitu hienosti pyörään, se suojaa ja antaa pyörälle modernin ilmeen. Shimanon viisivaihteinen takanapa, tehokkaat hydrauliset jarrut varmistavat, että pyörän käsittely on yksinkertaista, turvallista ja hallittua. Sisäänrakennettu 417 Wh akku voidaan irrottaa helposti rungosta latausta varten tai akku voidaan ladata suoraan pyörässä. Akun sijainti tarjoaa suojatun ja matalan painopisteen, joka tarjoaa hyvän vakauden. Samaa avainta käytetään akulle ja runkolukolle. Päivitä lukko plug-in vaijerilla tai ketjulla kiinnittääksesi pyöräsi helposti pyörätelineeseen. Elgot on suunniteltu, kehitetty ja rakennettu Varbergissa Ruotsin länsirannikolla, aivan kuten muutkin Crescentin sähköpyörät.

Crescent Elgot

Crescent Elast

Crescent Elast 20S on 20″ sähköpyörä, jossa on extra lastauskapasiteetti . Kompakti voimanlähde, jossa on tehoa perheen kuljettamiseen viemättä paljon tilaa pyörätiellä tai pyörän pysäköinnissä. 210 kg:n enimmäispainolla voit kuljettaa melkein kaikkea mitä tarvitset. Elastissa on alumiinirunko erikoispitkällä tavaratelineellä.Tämä ns. “longtail” tuntuu ja antaa sinulle tavallisen sähköpyörän edut, mutta kantavuus on lähes sama kuin ns. laatikkopyörissä. Tavarateline on kehitetty kuljettamaan kahta peräkkäin istuvaa lasta turvallisesti. Pyörässä on takapinnan suoja ja mukava puinen levy, joka on asennettu tavaratelineeseen. Lasten turvakaide, tyynyt ja jalkatuki myydään erikseen. Jos haluat mieluummin käyttää kahta lastenistuinta, on sillekin runsaasti tilaa pitkässä tavaratelineessä. Lisävarustevalikoimasta on saatavilla erityisesti tätä “longtailiä” varten kehitettyjä sivulaukkuja sekä koreja ja laukkuja, jotka voidaan napsauttaa etutelineeseen, jossa on AVS-kiinnikkeet. Vahva Shimano EP6 CRG -moottori on erityisesti suunniteltu tavarapyörille. Vahvaa tehoa tarvitaan erityisesti liikkeellelähdössä ja mäkisissä olosuhteissa. Tämä moottori yhdistettynä pehmeään 5-vaihteiseen Shimano Nexus -napaan ja 24T-rattaaseen tekee pyörästä vahvan ja luotettavan kaikilla nopeuksilla. Ohjaustangon näyttö antaa sinulle tarvitsemasi tiedot matkan varrella. 518 Wh:n integroidulla akulla ja uusimmalla tekniikalla pääset sinne missä tarvitset, jokapäiväisessä elämässä, jopa raskaalla kuormalla. Elast on varustettu voimakkailla etu- ja takalevyjarruilla, jotka on mitoitettu lisäpainoa varten. Tämä kompakti pyörä on suunniteltu nopeasti ja helposti säädettäväksi sopimaan pienille ja suurille pyöräilijöille. Sekä ohjaustangossa että satulatolppassa on pikaliittimet ja ne voidaan säätää helposti ja nopeasti ilman työkaluja. Jos haluat säilyttää pyörää ahtaissa tiloissa, voit kääntää ohjaustankoa 90 astetta etupyörää kääntämättä. Elast on varustettu vahvalla kaksinkertaisella jalalla, mikä tarkoittaa, että pyörä seisoo aina tukevasti ja samalla jalka on helppo taittaa ylös, vaikka pyörää kuormitetaan raskaasti. Pyörässä on laadukkaat valot ja AXA:n lukko. Jos haluat lisäsuojaa, voit hankkia siihen plug-in vaijerin tai ketjun kiinnittääksesi pyöräsi helposti pyörätelineeseen. Crescent Elast on todella monipuolinen ja kompakti arjen sankari, joka auttaa sinua saamaan elämäsi rullaamaan.

Crescent Elast

Crescent Elia

Crescent Elia on monipuolinen sähköavusteinen pyörä, oli sitten käyttötarkoituksena työmatkat tai pitkät pyörälenkit. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. Eliassa on edessä ja takana Shimanon hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat tasaisen ja luotettavan jarruttamisen. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko sekä akusta virran ottavat valaisimet. Toimintasäde kertalatauksella jopa 100km. Akku on integroitu runkoon, mutta sen irroittaminen on vaivatonta. Akun saa ladattua sen ollessa kiinni pyörässä tai irtonaisena.

Crescent Elia

Crescent Elda 20S

Oletko päättänyt aloittaa työmatkapyöräilyn? Sitten Elda on sinun valintasi! Täysin varusteltu 10 vaihteinen alumiinirunkoinen sähköpyörä, jossa on urheilullinen rento geometria ja 504 Wh akku on integroitu tyylikkäästi runkoon. Joustohaarukka yhdessä leveiden renkaiden kanssa takaa, että pyörä liukuu eteenpäin tasaisesti kaikilla mahdollisilla pinnoilla, kuten mukulakivillä, soralla tai asfaltilla. Shimano E6100 keskimoottori antaa sinulle tarvitsemasi tehon, ja irrotettavalta selkeältä näytöltä näet avustustason, nopeuden, akun lataustason ja kuinka pitkälle se vielä riittää. AVS tavaratelineeseen kiinnitätä korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen.

Crescent Elda 20S

Crescent Elda 50S

Oletko päättänyt aloittaa työmatkapyöräilyn? Sitten Elda on sinun valintasi! Täysin varusteltu 9 vaihteinen alumiinirunkoinen sähköpyörä, jossa on urheilullinen rento geometria ja 417 Wh akku on integroitu tyylikkäästi runkoon. Joustohaarukka yhdessä leveiden renkaiden kanssa takaa, että pyörä liukuu eteenpäin tasaisesti kaikilla mahdollisilla pinnoilla, kuten mukulakivillä, soralla tai asfaltilla. Shimano E5000 keskimoottori antaa sinulle tarvitsemasi tehon, ja irrotettavalta selkeältä näytöltä näet avustustason, nopeuden, akun lataustason ja kuinka pitkälle se vielä riittää. AVS tavaratelineeseen kiinnitätä korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen.

Crescent Elda 50S

Crescent Elder 20S

Oletko päättänyt aloittaa työmatkapyöräilyn? Sitten Elder on sinun valintasi! Täysin varusteltu 10 vaihteinen alumiinirunkoinen sähköpyörä, jossa on urheilullinen rento geometria ja 504 Wh akku on integroitu tyylikkäästi runkoon. Joustohaarukka yhdessä leveiden renkaiden kanssa takaa, että pyörä liukuu eteenpäin tasaisesti kaikilla mahdollisilla pinnoilla, kuten mukulakivillä, soralla tai asfaltilla. Shimano E6100 keskimoottori antaa sinulle tarvitsemasi tehon, ja irrotettavalta selkeältä näytöltä näet avustustason, nopeuden, akun lataustason ja kuinka pitkälle se vielä riittää. AVS tavaratelineeseen kiinnitätä korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen.

Crescent Elder 20S

Crescent Elder 50S

Oletko päättänyt aloittaa työmatkapyöräilyn? Sitten Elder on sinun valintasi!Täysin varusteltu 9 vaihteinen alumiinirunkoinen sähköpyörä, jossa on urheilullinen rento geometria ja 417 Wh akku on integroitu tyylikkäästi runkoon. Joustohaarukka yhdessä leveiden renkaiden kanssa takaa, että pyörä liukuu eteenpäin tasaisesti kaikilla mahdollisilla pinnoilla, kuten mukulakivillä, soralla tai asfaltilla. Shimano E5000 keskimoottori antaa sinulle tarvitsemasi tehon, ja irrotettavalta selkeältä näytöltä näet avustustason, nopeuden, akun lataustason ja kuinka pitkälle se vielä riittää. AVS tavaratelineeseen kiinnitätä korit ja kassit yhdellä napsautuksella. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen.

Crescent Elder 50S

 

Crescent lastenpyörät ja nuorten pyörät

Crescent lastenpyörät ovat luotettavia ja turvallisia valintoja, jotka tarjoavat onnistumisen iloa niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin pyöräilijöille. Crescentin lasten- ja nuortenpyörät ovat kevyitä alumiinirunkoisia laatupyöriä, joille löytyy ottajia myös lapsen kasvettua seuraavaan Crescent-malliin.

Crescent Narre

Narre on 20-tuumainen maastopyörätyyppinen pyörä noin 105 – 140 cm pituisille kuskeille, vauhdikkaille tytöille tai pojille. Narressa on 3 vaihdetta, Zoom-joustohaarukka, käsi- ja jalkajarru, ja seisontatuki yhdessä tyylikkäässä paketissa. Istuin ja kädensijat ovat REACH-hyväksyttyjä.

Crescent Narre

Crescent Rask R80

Rask R80 on 16-tuumainen maastopyörätyyppinen pyörä vauhdikkaille tytöille tai pojille. Kevyt, turvallinen ja tyylikäs R80 16” on maastopyörä junioreille, jotka haluavat todella kevyen ja teknisen pyörän. Runko, haarukka sekä pyörät on kehitetty materiaaleista, joita yleensä löytyy kilpa MTB: stä. Vaihde- ja jarruvivut on suunniteltu lasten pienille käsille. Kevyet ja tehokkaat v-jarrut varmistavat pysähtymisen myös kovassa ajossa.Vaihteisto, ohjaustanko ja kampien pituudet on sovitettu vastaamaan nuoren kehon anatomiaa. Sopii n. 95 – 110 cm pitkälle juniorille. Paino 8,6kg.

Crescent Rask R80

 

 

Takaisin ylös