Trek-polkupyörät

Trek-polkupyörät tunnetaan innovatiivisesta otteesta ja tuotekehityksestä.

Amerikkalainen pyöränvalmistaja Trek on ollut kehityksen edelläkävijä ja haastanut jatkuvasti polkupyörän suorituskyvyn rajoja. Polkupyörät valmistetaan yhä alkuperäisillä periaatteilla ja pyrkimyksenä on valmistaa poikkeuksellisen laadukkaita polkupyöriä, joita ihmiset haluavat käyttää ja joista yritys on ylpeä.

 

Tutustu Trek-mallisarjoihin:

Roscoe | X-Caliber | Checkpoint | FX | Dual Sport | Marlin | Sähköpyörät | Lasten- ja nuortenpyörät | Farley fatbike

 

 

Trek-polkupyöriä jokaiseen käyttötarkoitukseen

Trek valmistaa polkupyöriä kaikille käyttäjille aina lapsista aikuisiin ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Trek-maastopyörät ovat kuuluisia, mutta malleista löytyy myös maantiepyöriä, hybridejä, gravel grindereita, sporttipyöriä ja lasten pyöriä. Kaikissa Trek-pyörissä hyödynnetään innovatiivista suunnittelua eikä niitä ole säästelty edullisimmissa malleissakaan.

Trek on innovatiivinen pyöränvalmistaja

Trek toi parikymmentä vuotta sitten pyöränvalmistukseen täysin uuden materiaalin. OCLV Mountain (Optimum Compaction Low Void) on Trekin patentoima hiilikuitumenetelmä, joka tekee hiilikuiturungosta vahvemman ja paremmin iskuja kestävän. Trek-hiilikuitupyörissä on lisäksi Carbon Armor -suojus, joka tehostaa materiaalin iskunkestävyyttä.

Trek on tehnyt kehitystyötä myös alumiinirunkojen parissa mahdollistaen rungon muotoiltavuutta. Trekin alumiinirunkoisten pyörien rungossa käytetään alpha-alumiinia, joka optimoi rungon jäykkyyden, mutta toisaalta lisää sen myötäiltävyyttä ja miellyttävää ajokokemusta. Trekin käyttämässä hydroform-muotoilussa sylinterimäistä putkea muotoillaan ajo-ominaisuuksia ruiskuttamalla sen sisälle nestettä suurella paineella. Muotoilun avulla on mahdollista suunnitella monimutkaisia, aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan edistyksellisiä runkomalleja.

Trek on myös edelläkävijä runkojen putkien hitsausteknologiassa, jonka ansiosta runkoon on saatu lisää jatkuvia ja kestäviä pintoja. Trekin Invisible Weld Technology -hitsauksella valmistetut kevyet, ultrakestävät Alpha-alumiinirungot kumoavat väitteen siitä, ettei alumiinipyörä voisi kilpailla ajolaadullaan tai painollaan hiilikuitupyörän kanssa.

 

Trek maantiepyörien endurance-pyörät on varustettu IsoSpeed-erottimella. Tämä ratkaisee rungon jäykkyyden ja myötäilevyyden vaatiman kompromissin – kuinka tehdä rungosta mukava tehokkuuden kärsimättä. IsoSpeed erottaa rungon satulaputken vaakaputkesta, jolloin satulaputki myötäilee ja vaimentaa alustan epätasaisuuksia rungon jäykkyyden kärsimättä. IsoSpeed pienentää tiestä aiheutuvien iskujen ja tärinän väsyttävää vaikutusta, jolloin ajaja voi ajaa pidempään tehokkaa

Trek Roscoe

Trek Roscoe

Trek Roscoe on 27,5+ -koon trail-tyyppinen jäykkäperämaasturi jolla on hauska ajaa maastopyöräilypoluilla. Pitävät plussakoon renkaat, laadukkaat osat ja mutkikkaille poluille suunniteltu runko tekevät sarjan pyöristä täydellisiä vaihtoehtoja maastopyöräilyn harrastajille.


Roscoe 6 tarjoaa ihanteellisen välineen niille, jotka haluavat pitää hauskaa poluilla. Siinä on vakaat plussakoon renkaat, töyssyjen ja juurien iskuja vaimentava joustohaarukka, laajan vaihdevalikoiman tarjoava voimansiirto sekä leikkisään ajoon sopiva runkogeometria.

Roscoe 7 on semiläskeillä 27,5+-kokoisilla renkailla varustettu jäykkäperäinen maastopyörä. Sen laadukas joustohaarukka ja helppokäyttöinen 1x-voimansiirto tekevät Roscoe 7:stä riittävän vakaan aloitteleville maastopyöräilijöille ja tarpeeksi leikkisän, jotta kokeneimmatkin revittelijät saavat sillä hymyn huulilleen.

Roscoe 8 on jäykkäperäinen maastopyörä, joka sopii kaikille, jotka haluavat pitää kunnolla hauskaa maastopoluilla. Semiläskit 27.5+-renkaat, 1×12-vaihteinen voimansiirto ja 120 mm:n joustolla varustettu haarukka tekevät sillä ajamisesta huippukokemuksen kaikilla poluilla aina kovapintaiselta singletrackiltä irtomaan peittämille ajoalustoille.

 

Trek Roscoe naisten mallit

Roscoe 8 WSD on ideaali jäykkäperämaasturi hauskaan maastoajoon. Pitävät 27,5+-koon renkaat, luotettava 1×12 -voimansiirto ja 120 mm joustava etuhaarukka tekevät pyörästä hauskan ajaa polulla kuin polulla, nopealta singletrackiltä teknisempään tai pehmeämpään maastoon. WSD-mallissa pyörän kontaktipisteet on valittu erityisesti naisille sopiviksi. Laadukkaat komponenttivalinnet viimeistelevät huippuluokan kokonaisuuden.

 

Trek Roscoe lasten mallit

Roscoe 20 ja Roscoe 24 ovat semiläskeillä renkailla varustettuja lasten maastopyöriä, joilla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Se pohjautuu aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille. Pitävät 2.8” leveät renkaat ja 1x-voimansiirto tekevät Roscoesta ihanteellisen pyörän pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat kehittää ajotaitojaan. Roscoe 20 on sopivan kokoinen 114–132-senttisille ajajille ja Roscoe 24 soveltuu 127-160-senttisille pyöräilijöille.

Roscoe pyörät

Trek X-Caliber

Trek X-Caliber on jäykkäperäinen maastopyörä joka sopii hyvin ajoon xc-poluilla ja pitkien lenkkien taittamiseen vaihtelevissa maastoissa. Näissä monipuolisissa pyörissä on kevyt alumiinirunko ja laadukkaat osat. X-Caliber on nopea maastopyörä jolla ajaminen on tehokasta ja hauskaa ajoit sitten kuntolenkkiä tai xc-kisaa.


X-Caliber 8 on vauhdikkaaseen cross country -ajoon luotu maastopyörä, joka sopii erinomaisesti pitkiin päiviin satulassa. Shimanon voimansiirto, RockShox-haarukka ja hydrauliset levyjarrut tekevät siitä loistavan valinnan aloitteleville maastopyöräilijöille ja XC-kilpailijoille, jotka haluavat vauhtia seikkailuun ja hauskanpitoon metsäpoluilla.

X-Caliber 9 on X-Caliber-malliston korkeatasoisin malli. Se on täysin kisavalmis cross country -maastopyörä, jonka osat on suunniteltu kilpailua varten. Etälukittava RockShox Judy Silver -haarukka, Shimanon voimansiirto ja monikäyttöinen rataspakka tekevät siitä erinomaisen valinnan nopeille singletrackin ajajille, jotka haluavat kilpailuun heti valmiin pyörän.

X-Caliber pyörät

Trek Checkpoint

Trek Checkpoint

Checkpoint-sarjan pyörät ovat kuin kotonaan asvaltilla, soralla ja vähän tien ulkopuolellakin. Pyörät on varustettu levyjarruin, rengastilaa riittää leveämmällekin kuvioidulle kumille, rungot ovat mallista riippuen hiilikuitua tai alumiinia, mutta kaikki suunniteltu mukaviksi, kevyiksi ja nopeiksi matkakumppaneiksi koko päivän kestäville eeppisille pyörälenkeille.


Checkpoint AL 3 on monipuolinen pyörä joka on kotonaan niin hiekkateillä, pyöräretkillä kuin työmatkalla. Pyörä on varustettu 2×9-vaihteisella Shimano Sora -vaihdesarjalla ja mekaanisilla levyjarruilla. Runko on kevyttä Alpha 200 –sarjan alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua.

Checkpoint AL 4 on monipuolinen gravel-pyörä joka on kotonaan niin hiekkateillä, pyöräretkillä kuin työmatkallakin. Pyörä on varustettu luotettavalla 2×10-vaihteisella Shimano Tiagra -vaihdesarjalla ja hydraulisilla levyjarruilla. Runko on kevyttä Alpha 200 -sarjan alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua.

Checkpoint ALR 4 on alumiininen gravel-pyörä, jolla on hintaansa nähden uskomaton suorituskyky. Se on luotu sora- ja hiekkateiden vaatimuksiin mutta sopii täydellisesti myös työmatkoille ja muuhun arkipyöräilyyn sekä kuntoajotapahtumiin. Pyörässä on täysi Shimano Tiagra 4700-sarjan osasarja, 12mm läpiakselit edessä ja takana sekä täysin hydrauliset RS505 flat mount -levyjarrut.

Checkpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. Se soveltuu korkealaatuisen rakenteensa ansiosta pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin rosoisimmillakin sorateillä. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten. Pyörän kontaktipisteet on suunniteltu erityisesti naisille sopiviksi.

Checkpoint SL 5 on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän myötäilevyyttä epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään.

Checkpoint ALR 4 WSD on naisten alumiininen gravel-pyörä, jolla on hintaansa nähden uskomaton suorituskyky. Se on luotu sora- ja hiekkateiden vaatimuksiin mutta sopii täydellisesti myös työmatkoille ja muuhun arkipyöräilyyn sekä kuntoajotapahtumiin. Tämän pyörän monikäyttöisyys tekee siitä ihanteellisen pyörän seikkailuihin kaikilla teillä. Pyörässä on täysi Shimano Tiagra 4700-sarjan osasarja, 12mm läpiakselit edessä ja takana sekä täysin hydrauliset RS505 flat mount -levyjarrut.

Checkpoint pyörät

Trek FX

Trek FX

Trek FX on sarja fitness-pyöriä, jotka ovat nopeita, mukavia ja ketteriä. Ne soveltuvat erinomaisesti työmatkoihin, kuntoiluun ja kaikkeen hyötyajoon.


Trek FX 3 Disc on monipuolinen hybridipyörä, jossa on kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut. Kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kiinnityspisteet tavaratelineelle ja lokasuojille tarjoavat suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Trek FX Sport 4 -pyörässä yhdistyvät täydellisesti maantiepyörän nopeus sekä kaupunkipyörän ajomukavuus ja monipuolisuus. Fitness-pyörä sopii hyvin niin pyörälenkeille kuin arkiajoonkin. Pyörässä on asennuspaikat lokasuojille ja tavaratelineelle.

Trek FX Sport 5 on hiilikuituinen fitness-pyörä ajajille, jotka haluavat kevyen maantiepyörän nopeuden yhdistettynä suoran ohjaustangon ajomukavuuteen ja hallittavuuteen. Tienpinnan epätasaisuutta tasoittava IsoSpeed-erotin, 400-sarjan OCLV-hiilikuidusta tehty runko, hiilikuituhaarukka, Shimanon 2×10-voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut tekevät Trek FX Sport 5 -pyörästä täydellisen valinnan kaikenlaiseen pyöräilyyn.

Trek FX 3 Women’s Disc on monipuolinen fitness-pyörä, jossa on kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kosketuspisteet, jotka on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta naisille heti alusta alkaen. Pyörässä on asennuspaikat mm. tavaratelineelle ja lokasuojille.

Trek FX Sport 4 WSD -pyörässä yhdistyvät täydellisesti maantiepyörän nopeus sekä kaupunkipyörän ajomukavuus ja monipuolisuus. Kevyen rungon, 20-vaihteisen voimansiirron, naisille erityisesti suunniteltujen kosketuspisteiden ja useiden suorituskykyä tehostavien ominaisuuksien ansiosta tämä fitness-pyörä soveltuu erinomaisesti pidemmille työmatkoille ja vauhdikkaampaan vapaa-ajan pyöräilyyn uhraamatta monipuolisuutta, joka on tehnyt FX-pyöristä Trekin kaikkien aikojen suosituimman malliston.

Trek FX pyörät

Trek Dual Sport

Trek Dual Sport

Dual Sport sarjan pyörät sopivat sinulle jos haluat ajaa niin maantiellä, hiekkatiellä kuin helppokulkuisilla poluillakin. Sarjan pyörät ovat vankkoja hybridipyöriä, joilla ajaminen on mukavaa eri tyyppisillä alustoilla.


Dual Sport 3 on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Pyörään on helppo kiinnittää tavarateline, lokasuojat, ajotietokone, valot ja muita lisävarusteita
oman ajotarpeen mukaan. Etujousitus, Tubeless Ready -vanteet ja pistosuojatut renkaat tuovat ajamiseen lisäluottamusta, jonka ansiosta voit suunnata huoletta suurempiin seikkailuihin.

Dual Sport 3 Women’s on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Pyörässä on kevyt runko jonka standover-korkeus on matala. Tavaratelineen, lokasuojien, ajotietokoneen, valojen ja muiden lisävarusteiden kiinnitys onnistuu helposti oman ajotarpeen mukaan. Naisille erityisesti suunnitellut kontaktipisteet, etujousitus, Tubeless Ready -vanteet ja pistosuojatut renkaat tuovat ajamiseen turvallisuutta.

Dual Sport 4 on DS-malliston paras hybridipyörä. Kevyt runko, 2×10-vaihteinen voimansiirto ja etälukituksella varustettu laadukas haarukka tekevät siitä ylivertaisen hybridipyörän erilaisiin tie- ja maastoseikkailuihin.

Dual Sport pyörät

Trek Marlin

Trek Marlin

Marlin-maastopyörät ovat kestäviä, monikäyttöisiä ja helposti varusteltavia pyöriä, jotka ovat kotonaan niin laitakaupungin huonokuntoisilla kaduilla kuin maastossakin. Marlinissa on kilpapyörien inspiroima runko, hinta-laatusuhteeltaan huippuluokan osat ja runsaasti ominaisuuksia, joita löytyy tavallisesti vain kalliimmista maastopyöristä. Marlin 7, Marlin 6 ja Marlin 5 cross country -maastopyöriä valmistetaan sekä miehille, että naisille.


 

Marlin pyörät

Trek Domane

Fillarikellari maantiepyörät

Trek Domane maantiepyörät ovat vakaita ja sulavaliikkeisiä menopelejä, joita on huippuhauska ajaa. Domainen runko on kevyttä Alpha 100 -sarjan alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua.


Trek Domane AL 3 Disc sopii erinomaisesti kaikenlaiseen ajamiseen aina pitkiltä matkoilta porukkalenkeille ja helppokulkuisille hiekka- ja sorapoluille. Pyörässä on kevyt ja ajomukavuutta parantava runko, tien epätasaisuuksia tasoittava hiilikuituhaarukka, laadukkaat osat sekä laaja vaihdevalikoima, joka on valmis suuriin seikkailuihin. Domane AL 3 Disc on varustettu 2×9-vaihteisella Shimano Sora -vaihdesarjalla ja mekaanisilla levyjarruilla.

Trek Domane AL 4 yhdistää edistyneen alumiinirungon sulavuuden ja ajomukavuutta tukevat ominaisuudet tavallista korkealaatuisempien osien suorituskykyyn. Entistä parempi voimansiirto ja terävästi toimivat hydrauliset levyjarrut tekevät siitä nopean maantiepyörän, joka sopii täydellisesti kilpailuhenkisille porukkalenkeille ja jopa kisoihin. Pyörä on varustettu 2×10-vaihteisella Shimano Tiagra -vaihdesarjalla ja hydraulisilla levyjarruilla.

Domane AL 5 Disc on nopea, sulavaliikkeinen ja luotettava maantiepyörä. Paras alumiinista tehty Domane-mallimme tarjoaa kisatason Shimano 105 -osasarjan, tehokkaat hydrauliset levyjarrut sekä tärinää vaimentavat haarukan ja ohjaustangon, jotka pitävät olosi virkeänä pitkillä ajeluilla ja kilpailujen aikana. Pyörä on varustettu 2×11-vaihteisella Shimano 105 -vaihdesarjalla ja hydraulisilla levyjarruilla.

Domane SL 5 tarjoaa tasaisen, nopean ja monipuolisen ajokokemuksen. Kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko on varustettu sekä etu- että takaosan IsoSpeed-erottimilla, jotka vaimentavat tiestä johtuvan tärinän väsyttävää vaikutusta, jolloin pystyt ajamaan tehokkaammin pitkien seikkailujen aikana. Kokonaisuuteen kuuluvat luotettava Shimano 105 -voimansiirto, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä kätevä sisäinen säilytyslokero tärkeimmille ajotarvikkeille.

Domane pyörät

Trek-sähköpyörät

Trek sähköpyörät

Trek-sähköpyörien suunnittelussa ja valmistamisessa käytetään samaa innovatiivisuutta kuin muidenkin pyörien suhteen. Trek-sähköpyöriä löytyy moneen käyttöön ja eri hintaluokissa.


Powerfly 5 on sähkömaastopyörä, joka yhdistää Bosch-sähköavustusjärjestelmän tehon perinteisen maastopyörän ulkonäköön. Removable Integrated Battery (RIB) -järjestelmän akku on suljettu kokonaan kevyen alumiinirungon sisälle, mutta sen voi irrottaa rungosta ilman työkaluja. Pyörä on varustettu erinomaisella jousituksella ja moottorilla, joka avustaa polkemista jopa 25 kilometrin tuntinopeuteen saakka.

Powerfly FS 5 on monikäyttöinen ja luottamusta herättävä täysjousitettu sähkömaastopyörä. Tässä 130 mm:n joustolla varustetussa täysjousitetussa trail-pyörässä on lisävoimaa antava tehokas Bosch-sähkömoottori, maastoajoon suunniteltu vankkatekoinen Shimanon voimansiirto sekä kestävä Alpha Platinum -alumiinista tehty runko, jossa on ajon vakautta, pyörän ulkonäköä ja akun käyttöä helpottava Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä.

Rail on kovaan ja vauhdikkaaseen ajoon suunniteltu, pitkäjoustoinen, sähköavusteinen trail-pyörä. Trek Rail-pyörä auttaa sinua etenemään tehokkaasti hankalassa maastossa erinomaiseksi todetulla teknologiallaan.

Allant+ on virtaviivainen, nopea ja erittäin korkealaatuinen sähköpyörä. Se tekee pitkien työmatkojen ajamisesta hauskaa ja on erinomainen vaihtoehto auton korvaamiseen. Trekin Allant+ -pyörän kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko on varustettu korkealuokkaisilla osilla ja erityisesti sähköpyöräilijöille suunnitelluilla ominaisuuksilla.

Verve+ on huippumukava sähköpyörä, jolla on kiva ajaa ja sen ohjaimet on suunniteltu hyvin. Trek Verve+ -mailleissa on sulavatoiminen ja yksinkertainen vaihteensiirto sekä riittävän tehokas akku. Verve+ on suunniteltu mukavuus edellä, sillä pysty ajoasento, vaihtoehtoinen Lowstep-runkomuotoilu, pehmeä satula ja ergonomiset kädensijat pitävät olosi mukavana.

District+ on tyylikäs ja helppohoitoinen sähköpyörä. Trek District+ soveltuu parhaiten kaupunkipyöräilyyn ja se saa huippupisteet luotettavuudestaan ja käyttömukavuudestaan, ja se on valmistettu osista, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin jokaiseen päivittäiseen seikkailuun kauppareissuista kaupunkiretkeilyyn. District+ antaa sinulle jopa 120 km toimintamatkan.

Neko+ on naisten sähköavusteinen hybridipyörä, joka soveltuu yhtä hyvin niin kaduille kuin sora- ja hiekkateiden sekä metsäpolkujen kaltaisille epätasaisille ajopinnoille. Siinä on polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen saakka avustava SHIMANO STEPS -järjestelmä sekä useita ajettavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten kevyt runko ja matalampi vaakaputken korkeus, joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut ja maastokäyttöön sopivat renkaat.

Trek sähköpyörät

Trek-pyörät lapsille ja nuorille

Trek-lastenpyörät ja nuortenpyörät on tehty innostamaan lapsia pyöräilemään. Haluamme, että jokainen lapsi saa mahtavan kokemuksen ensimmäisestä pyörästään – ja jokaisesta pyörästä sen jälkeen.


Wahoo mallit kasvavat lapsen mukana. Trekin Wahoo 20 -pyörä soveltuu parhaiten 6-8-vuotiaille (114–132 cm), Wahoo 24 sopii 8-12-vuotiaille (127–160 cm) ja Wahoo 26 on mitoitettu 135-168-senttisille pyöräilijöille. Nämä käytännölliset hybridipyörät ovat monikäyttöisiä ja kevyitä menopelejä. Monipuolinen 1×8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat.

Roscoe 20 ja Roscoe 24 ovat semiläskeillä renkailla varustettuja lasten maastopyöriä, joilla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Ne pohjautuvat aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille. Pitävät 2.8” leveät renkaat ja 1x-voimansiirto tekevät Roscoesta ihanteellisen pyörän pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat kehittää ajotaitojaan. Roscoe 20 on sopivan kokoinen 114–132-senttisille ajajille ja Roscoe 24 soveltuu 127-160-senttisille pyöräilijöille.

Trek lastenpyöriä löytyy myös Precaliber-malleissa, joita saa apupyörillä tai ilman. Suosittuja ensipyöriä ovat myös Kickster-mallit.

Lasten ja nuorten pyörät

 

 

Takaisin ylös