Tilaus ja toimitusehdot

Fillarikellari.fi-verkkokaupan tavaramerkin omistaa ja verkkokauppaa hallinnoi Fillarikellari Oy (Y-tunnus: 2489830-2)

 

1. Asiakasrekisteri

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot tallentuvat kuitenkin asiakasrekisteriimme. Emme käytä tietojasi markkinointiin, mikäli et ole antanut tähän suostumustasi. Tietojasi ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille.

Katso myös rekisteriseloste.

 

2. Hinnoittelu

Tässä verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tuotteita myydään kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaan ja lisäksi veloitetaan mahdolliset toimituksesta aiheutuvat kulut. Irtopyöristä veloitetaan Postin toimitustapojen yhteydessä 5€ lisämaksu.

Fillarikellari Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli kaupan kohteena on ollut selvästi hintavirheellinen tuote. Tällä tarkoitetaan oleellisesti tuotteen todellisesta hinnasta poikkeavaa hintaa, esimerkiksi 0,00 euroa.

 

3. Tilaaminen ja toimitusaika

Fillarikellari.fi-verkkokaupassa ei ole vähimmäistilausrajaa.

Toimitamme tuotteita Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Arkipäivisin ennen klo 15.00 saapuneet tarvike- ja varaosatilaukset lähetetään pääsääntöisesti saman päivän aikana muuten tilausta seuraavana arkipäivänä. Pyrimme siihen, että tilaamasi tuote olisi perillä kahden arkipäivän kuluttua tilaamisesta.

Ilmoitamme tilaajalle sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa selvästi normaalista.

Myyjällä on oikeus vaihtaa toimitustapa edullisemmaksi, mikäli alunperin valittu toimitustapa ei sovellu toimitettavalle tuotteelle. Voimme esimerkiksi lähettää kirjeeseen mahtuvan tuotteen pikkupakettina (jaetaan postiluukulle) asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, vaikka tilauksen yhteydessä olisikin valittu toimitustavaksi nouto postista.

 

4. Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tuotetta ei tilaushetkellä ole saatavilla.

Tilaaja voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@fillarikellari.fi tai yhteydenottolomakkeella www-sivujen kautta.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen. Tilaus voidaan palauttaa myymälään tai postin toimipisteeseen käyttäen asiakaspalautustunnusta 628020. Isompien tuotteiden palautuksissa, kuten polkupyörä, tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja sopia palautuksen yksityiskohdista. Palautus on maksuton.

Kaikki tuotteet tulee pakata alkuperäispakkauksiinsa ja liittää mukaan kaikki niihin kuuluvat osat. Osoitelappuja ei tule liimata suoraan tuotteen alkuperäispakkaukseen vaan alkuperäispakkaukset tulee pakata toiseen pakkaukseen johon tulee liittää myös lähetyslista tai sen kopio.

Palautusoikeus ei koske tuotteita jotka on erikseen räätälöity tilaajalle juuri hänen omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain mukaan.

 

5. Reklamaatiot

Mikäli toimitus on sisältänyt virheellisen tai viallisen tuotteen tai mikäli toimitus on ollut muulla tavalla virheellinen, tilaajan on annettava reklamaatio Fillarikellari Oy:lle viipymättä. Kaikki tuotteita tai toimitusta koskevat reklamaatiot pyydämme lähettämään viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@fillarikellari.fi

 

6. Muut ehdot

Fillarikellari Oy ei ole vastuussa, mikäli toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy force majeure -syistä. Emme myöskään ole vastuussa, mikäli tilaus jää saapumatta perille tai viivästyy tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

Pidätämme oikeuden olla myymättä ja toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille ja toistuvasti toimitusehtoja rikkoneille tilaajille.

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa

Verkkosivuillamme olevan materiaalin immateriaalioikeudet, kuten kuvat ja tuotekuvaukset, kuuluvat joko Fillarikellari Oy:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Niiden kopioiminen omaan käyttöön on ehdottomasti kiellettyä.

Takaisin ylös