Helkama -pyörät Helsingin myymälästä ja verkkokaupastamme!

 

Suomalainen Helkama jo vuodesta 1905

Helkama on vuonna 1905 perustettu kotimainen perheyritys. Oivat, Ainot, jopot ja muut legendaariset Helkama-mallit ovatkin olennainen osa suomalaisten elämää ja arkea. Omaa pyörätuotantoa yrityksellä on ollut Hangon tehtaassaan jo vuodesta 1953. Historiansa alusta alkaen Helkama on ollut synonyymi iloiselle liikkumiselle!

Helkaman tehtaalla valmistuu vuosittain osaavien ammattilaisten käsissä noin 25 000 pyörää. Jos pelkästään kaikki Hangossa tehdyt yli 400 000 jopoa laitettaisiin peräkkäin, yltäisi jono Hangosta Ouluun asti! Tehtaan tuotantoon kuuluu nykyään myös runsaasti sähköpyöriä sekä erikoispyöriä liikuntarajoitteisille ja vanhuksille. Tehtaan pitkien perinteiden lisäksi helkamalaiset ovat itsekin intohimoisia pyöräiijöitä.

Kaikki Helkama-pyörät ovat Suomessa suunniteltuja, jokainen pyörän osa on valittu juuri kyseisen pyörän käyttötarkoitusta ajatellen ja tuotteet on kehitetty suomalaisiin oloihin. Helkama antaa polkupyörien rungoille 10 vuoden takuun. Jokainen Hangossa valmistettu pyörä saa mukaansa tekijänsä allekirjoituksella varustetun takuutodistuksen.

Helkama suunnittelee pyörät kestämään Pohjolan kovia sääolosuhteita ja suomalaisen pyöräilijän vaativia tarpeita. Tänä päivänä Helkama on ainoa edelleen tehdasmaisesti polkupyöriä Suomessa valmistava yritys. Pitkä kokemus näkyy myös ammattilaisten arvostuksessa, ja Helkama onkin Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan Suomen arvostetuin pyöräbrändi!

 

 

 

Suomalainen työ ja osaaminen

Yli 110 vuoden kokemus pyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Suomalainen Helkama syntyy Hangon pyörätehtaalla.

Design ja turvallisuus

Paras käyttömukavuus, turvallisuus ja upea ulkonäkö vakiovarusteena. Turvallista matkaa, uudella Helkamalla!

Liikkumisen iloa, kaiken kokoisille

Sydämellä tehty Helkama tuo aitoa liikkumisen iloa ja hyvää oloa kaikenikäisille.

XE8 Sähköpyörä

Näpparä yleispyörä sekä asfaltille että lenkkipoluille. Pyörässä on laadukas Shimanon Steps sähkömoottori ja 418 Wh:n akulla päästään jopa 125 kilometriä ja vauhdin pysäyttää tarpeen vaatiessa tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut. Katso XE8-mallin tuotesivumme tästä!

 

Klassista muotoilua ja modernia teknologiaa

Pitkä kokemus polkupyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Tiesitkö, että Helkama on myös Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija? Merkin mallistossa on toistakymmentä sähäkkää sähköpyörää, joista löydät takuulla itsellesi sopivan menopelin.

 

Polkupyöriä, autoja ja kaapeleita

Helkaman perustajan Heikki J. Helkaman kauppiastoiminnasta alkanut työ on vuosien varrella haarautunut moneen suuntaan. Pyöriä valmistava, maahantuova ja markkinoiva Helkama Velox kuuluu Helkama Emotor -perheyrityskonserniin, samoin kuin kaapeleita valmistava Helkama Bica sekä maamme suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju Baiks. Helkama-yhtiöihin kuuluvat lisäksi Skodan maahantuontia sekä AVIS- ja Budget-autovuokrausta harjoittava Helkama-Auto sekä huolintaan ja autojen maahantuontikunnostuksiin erikoistunut Uuttera.

Takaisin ylös