Laadukkaat sähköpyörät Helsingin myymälästä ja verkkokaupastamme!

SHIMANO STEPS E6100

SHIMANO STEPS E6100 on ensiluokkainen sähköpyöräjärjestelmä. Se perustuu uusimpiin teknologioihin, jotka on kehitetty Shimanon suosittua sähkömaastopyöräjärjestelmää varten ja on kiistämätön vertailukohde alalla.

Moottori
Tehokas ja kevyt moottori, joka mahdollistaa optimaalisen voimansiirron mahdollisimman pitkää ja mukavaa ajoa varten.

Erittäin kevyt, 2,88 kg
Tasainen, älykäs sähköavustus, jota on helppo käyttää
Polkimien ja rungon välinen pienempi etäisyys mahdollistaa luonnollisen ajotuntuman ja lisää mukavuutta
Litteä, kompakti, integroitu malli, joka sulautuu pyörän runkoon
Uskomattoman kestävä kaikissa sääolosuhteissa
Moottori säästää 20 % energiaa (verrattuna E6000:een), joten toimintasäde on suurempi
Käynnistystila (vain Di2) vaihtaa vaihteen automaattisesti pienempään, kun pysähdyt, jotta lähtö on taas helppoa

Akku
Nopeasti latautuva, erittäin tehokas litiumioniakku vie sinut sinne…ja takaisin!

Yhdellä latauksella voi ajaa jopa 170 km
1 000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua
Nopea lataus niille, jotka ovat aina menossa
Lisämahdollisuutena pyörien varusteena on myös uusi, kompakti 504 Wh:n tai 418 Wh:n alaputkeen kiinnitetty akku
Sähköavustustila ja kapasiteetti / etäisyys (perustuu yhdistettyyn pyöräilijän/pyörän 100 kg:n painoon ajettaessa tasaisia teitä 23 km/t käyttäen vaihdetta 7 (NEXUS Inter-8)

 

Näyttö
Kustomoi ajosi, mukaan lukien näytettävät tiedot – ja kuinka haluat nähdä ne. Valinta on sinun.

Voit valita neljästä näyttövaihtoehdosta

Vaihtoehto 1: Ohut, ohjaustankoon asennettu, helposti luettavissa oleva näyttö, joka näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, kellonajan, vaihteet, arvioidun toimintasäteen, akun varaustilan ja paljon muuta
Vaihtoehto 2: Näyttö voidaan yhdistää liitäntärasiaa käyttämällä langattomasti ANT:n tai Bluetoothin kautta puhelimen sovellukseen, jotta kokemus olisi persoonallisempi
Vaihtoehto 3: Näyttö voidaan yhdistää langattomasti jonkin kolmannen osapuolen näyttöön (Garmin tai SIGMA)
Vaihtoehto 4: Vain liitäntärasia ja LED-valo, joka on akun varaustilan tai tukitilan perusteella vihreä tai punainen, jolloin voit keskittyä täysin pyöräilyyn
Langaton diagnostiikka tai kustomointi älypuhelimesta tai tabletista E-TUBE-sovelluksella

Ajolaite
Ohut, moderni, täysin integroitu voimansiirtojärjestelmä, jonka vaihdealue on 263 %. Erittäin kevyt, mikä mahdollistaa parantuneen reagoinnin.

Täysin automaattinen vaihtaminen (vain Di2-sähkövaihteen kanssa) luonnollisempaa ajokokemusta varten
Suunniteltu käytettäväksi sisäisen napavaihteen tai ulkoisen vaihteiston kanssa
Yhteensopiva NEXUS Inter-5E:n kanssa. Se on uusi sähköpyörille tarkoitettu sisäinen napavaihde, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin sähköpyöräilyn asettamiin vaatimuksiin
Ulkoiset vaihdevaihtoehdot ovat elektroninen 11-nopeuksinen vaihde, jossa on Di2:n kanssa yhteensopiva takavaihtaja, tai mekaaninen 9-, 10- tai 11-nopeuksinen vaihde

Heti varastosta löytyvät Shimano -sähköpyörämme

TREK

Sähköavusteiset maastopyörät lisäävät polkemisvoimaasi ja tekevät poluilla ajamisesta entistä hauskempaa.

Aja pidemmälle, nopeammin ja useampiin paikkoihin. Nauti enemmän kaikesta, mikä tekee maastopyöräilystä niin mukavaa.

Nämä polulla kestävät ja työmatkaan valmiit pyörät on valmistettu luotettavista osista ja varustettu sähköavusteisten maastopyörien uusimmalla runkomallilla. Niiden avulla selviydyt niin metsäpoluista kuin päivittäisistä työmatkoista.

Katso tästä kaikki sähköavusteiset maastopyörämme!

Enemmän mahdollisuuksia

Joskus haluat ajaa huvin vuoksi, joskus kuntoillaksesi ja joskus vain päästäksesi paikasta toiseen. Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa vietät satulassa, sähköpyörät tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja minkä tahansa ajomatkan haasteisiin. Sähköpyörät lisäävät ajamisen mahdollisuuksia.

Ne ovat täydellinen valinta niin tiellä kuin maastossa ajaville pyöräilijöille, jotka haluavat olla nopeampia ylämäissä, tutkia useampia paikkoja tai päästä perille hieman nopeammin.

Vain sähköpyörät tarjoavat sellaista monikäyttöisyyttä, joka mahdollistaa kuntoilun, ajamisen nopeamman kaverin kanssa, raskaiden kuormien kuljettamisen tai muuten vaan kruisailun. Vaikka ajotarpeet vaihtelisivat päivittäin, sähköpyörä antaa aina mahdollisuuden useampien asioiden tekemiseen ja kokemiseen.

Miten sähköpyörät toimivat?

Trekin sähköpyörät lisäävät polkemisvoimaasi. Sähköpyörissämme on polkimien pyörityksessä avustava moottori, mutta niissä ei ole kaasukahvaa, kuten moottoripyörissä. Kun poljet, sähköpyörä avustaa sinua. Kun lopetat polkemisen, sähköavustus lakkaa avustamasta.

Alta löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Trekin sähköpyörien toiminnasta ja osista, jotka tekevät niistä ainutlaatuisiaHuipputehokas moottori

Sähköpyörän moottori sijaitsee keskiössä polkimien vieressä. Moottori tuottaa mallista riippuen 250–350 watin lähtötehon ja avustaa polkemista jopa 25–45 kilometrin tuntinopeuteen. Trek tekee yhteistyötä ainoastaan Boschin elektroniikkaosaston kanssa.

Pitkäikäinen akku
Trekin sähköpyörät toimivat litiumioniakuilla. Ne ovat vedenpitäviä ja kestäviä, ja ne on helppo ladata kaikista tavallisista pistorasioista pyörään kiinnitettynä tai siitä irrotettuna. Akun kesto riippuu sähköavustuksen tasosta, ajoalustasta ja ajajan painosta.

Helppokäyttöinen sähköavustus
Sähköavustuksen tason voi valita ohjaustankoon kiinnitetystä ohjaimesta, joka kertoo myös nopeuden ja akun varaustilan. Pystyt hallitsemaan täydellisesti koko ajokokemustasi irrottamatta käsiäsi ohjaustangosta.

Integroitua, käytännöllistä teknologiaa
Trekin irrotettava integroitava akku (Removable Integrated Battery, RIB) on saatavilla tietyissä malleissa. Akun ja suojuksen yksiosainen rakenne tekee akun irrottamisesta vaivatonta kuljetusta, lataamista tai varastointia varten. Työkaluja ei tarvita!

Boschin luotettavuus ja asiakastuki
Trekin sähköavusteiset pyörät on varustettu Boschin sähköavustusjärjestelmillä. Boschin moottorit, akut ja ohjaimet ovat luotettavia ja hyvin suunniteltuja, ja jos niihin koskaan tulee ongelmia, Boschin asiakastuki hoitaa ne kuntoon.

Ensiluokkaista ja luotettavaa Bosch-elektroniikkaa

Laadukkaat sähköavusteiset pyörät tarvitsevat laadukkaan elektroniikkajärjestelmän. Tämän vuoksi Trek tekee kaikkien sähköpyöriensä osalta yhteistyötä ainoastaan elektronisten moottoreiden ja voimansiirtojärjestelmien johtavan suunnittelijan Boschin kanssa.Toki erilaisia moottoreita voi iskeä kiinni lähes mihin tahansa runkoon sähköisen hirviöpyörän luomiseksi. Juuri sinun ajotyyliisi suunnitellun integroidun järjestelmän arvoa ei voi kuitenkaan kiistää, etenkin jos järjestelmä on maailman johtavien pyöränosien ja kuluttajaelektroniikan valmistajien tuotantoa.Bosch-järjestelmät tuntuvat erinomaisilta heti ensimmäisellä ajokerralla ja toimivat luotettavasti vuosien ajan. Bosch-järjestelmät on kehitetty yhteistyössä Trekin ja muiden pyöräilyalan johtavien yritysten kanssa. Bosch-järjestelmillä on myös laaja takuu, ja ne on helppo huoltaa maailmanlaajuisen jälleenmyyjien verkostomme ansiosta.

Millaista sähköpyörällä on ajaa?
Trekin sähköpyörät lisäävät polkemisvoimaasi. Niitä poljetaan kuin tavallista polkupyörää, mutta pyöräileminen on kuin myötätuulessa ajamista ja mäet tuntuvat matalammilta kuin tavallisesti.

Millainen on sähköpyörien toimintamatka?
Tavallisesti sähköavustus riittää 32–160 km:n matkan taittamiseen käyttötilasta, ajoalustasta ja muista olosuhteista riippuen.

Lataustarve?
Voit ladata tyhjän akun tavallisesta pistorasiasta 3–5 tunnissa.

Huollon tarve?
Sähköpyörää huolletaan pitkälti samoin kuin tavallista polkupyörää. Akku on lämpöherkkä, joten sitä kannattaa säilyttää sisätiloissa, kun ulkona on erittäin kylmä tai kuuma.

Heti varastosta löytyvät Trek -sähköpyörämme

CRESCENT

Sähköpyörä on täysin uusi tapa pyöräillä. Sitäkin pitää polkea, mutta voit aina nauttia myötätuuleen ajamisen keveydestä.

Haluaisit ehkä ajaa työmatkasi hikoilematta tai kaipaat vetoapua raskaimpiin mäkiin?

Uudet Crescent sähköpyörät on varustettu energiatehokkailla moottoreilla, joilla on kevyt mennä minne ikinä haluat.

Katso Crescent -sähköpyörävalikoimamme tästä!

3 vuoden takuu Egoing -sähköpyörällesi

Sähköpyörän omistaminen eroaa hieman siitä että omistaa tavallisen polkupyörän. Sähköpyörässä on teknisempiä osia, joista on pidettävä hyvää huolta. Antamalla sähköpyörällesi hieman enemmän huomiota vähennät tarpeettomien kustannusten syntyä ja varmistat, että pyöräsi on käytettävissäsi silloin kun sitä tarvitset. Maahantuoja antaa Egoing –järjestelmällä varustetuille sähköpyörille 3 vuoden takuut kun toimit alla olevien ohjeiden mukaisesti.

TOIMI NÄIN
1. Rekisteröi sähköpyöräsi osoitteessa https://www.crescent.fi/sahkopyorat-1/rekisteroi-sahkopyorasi/
2. Huolla pyöräsi valtuutetussa pyörähuollossa huolto-ohjeen mukaisesti
3. Huolto-ohjeen mukaisten huoltojen tulee olla merkittynä huoltokirjaan
4. Sähköpyöräsi ostokuitti tai muu vastaava dokumentti tulee olla saatavilla

Crescent ja Monark Egoing –pyörien huolto-ohje

3 kk käyttöönoton jälkeen
Pyörän ensihuolto tehdään 3kk käyttöönoton jälkeen. Silloin polkupyörä ja sähköjärjestelmä tarkistetaan ja vaihteita ja näyttöä säädetään.

12kk välein
Kerran vuodessa tai kun pyörälläsi on ajettu 5000km tai akkua ladattu 100 kertaa pyörään tehdään tarkempi huolto. Silloin käydään huolellisesti läpi pyörän mekaaniset osat sekä sähköjärjestelmä.

3 vuoden jälkeen
3 vuoden jälkeen tai kun pyörälläsi on ajettu 15 000km on aika tehdä perusteellisempi huolto. Silloin esim. etumoottori huolletaan ja puhdistetaan.

Takaisin ylös